A to se ještě mnoho mých děl ztratilo v propadlišti dějin. A jedno z propadliští je přímo zde. Tady jsem s psaním delších celků začínal Ale už asi 2 roky jsem nic delšího nevypotil.
Přitom má tvorba, jak zjišťuji, nadále ovlivňuje cizí životy.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Huh, no teda, dneska asi nebudu hrůzou spát. Ale to je dobře, aspoň se můžu déle učit.
Ani nevím, která z těch povídek mě vystrašila víc. Jste mistři horroru.
Víte to, že můj nick je zrovna Matthew není jen tak. Podle smlouvy šlo původně o jeden z mnoha způsobů propagace nové povídky od mistra žánru Lorda Radeho, ale k našemu neštěstí došlo při v ranné k velkému "neštěstí". Rade z původní povídky stvořil knihu, kterou obohatil svým osobním šarmem a tak měla u recenzentů, až moc pozitivní reakce.
A tak si nějaká hlava z vedení vydavatelství řekla, že by tato kniha byla ohrožením pro celý literární průmysl. Jelikož, jak jistě všichni (alespoň ti inteligentní) víme, dnes je to jen o penězích, kniha se nedostala do podvědomí obyčejných smrtelníků a originální výtisky má ve vlastnictví jen pár štastlivců na Zemi. Je taky velmi pravděpodobné, že kvalita této knihy dohnala Secreho k šílenství. Mám i pocit, že některé z úryvků knihy, které Rade nenápadně vsuvuje do svých příspěvků můžou za zvýšenou úroveň trollingu u Mopidu, ale kdo ví. Pravda, je tam venku. YouTube Video
Tak a je to venku...
Upravil/a matthew074 dne 21.06.2016 18:11
Boing
No vlastně jsem to už kdysi probíral v Trolling Roomu... Je tam i ukázka textu. Den po začátku prodeje a zveřejnění ukázky se z internetu ztratily všechny informace... http://skyrim.4fa...wstart=220
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
matthew074 napsal:
Pocit při hraní Skyrimu YouTube Video
Ten pocit, když si chceš pustit video, ale nic se neobjeví..
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.