Mě tu občas vyskočí okno na nějakou ruskou stránku a nic si z toho nedělám. Spíš než vir je to něco, co jsem si s nějakým programem přiinstaloval do prohlížeče. Tohle ale antivirus neodhalí.
Jinak akorát nedávno jsem tady viděl jedno nesmyslný vlákno, který tu pár lidí komentovalo. Ale jestli to má škorp častý, tak to je fakt nějakej vir.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
WTF? však tu ráno byly dvě nový témata! Spíš bych řekl, že se o ně někdo postaral ... a btw mám AVG ne avast (a klidněte ... je to docela dobrej antivir, jen občas mrtě testem zaseká PC )
scorpioncz napsal:
WTF? však tu ráno byly dvě nový témata! Spíš bych řekl, že se o ně někdo postaral ... a btw mám AVG ne avast (a klidněte ... je to docela dobrej antivir, jen občas mrtě testem zaseká PC )
Jop, myslim že i včera tu něco bylo, ale někdo se o to už očividně postaral (viď Eldere )
Tak to je v pohodě. To tu měli všichni Já si myslel, že je to jedno samé téma, ale asi bylo smazáno a založeno znova, protože u nich byl komentář od někoho jiného.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Taky jsem si toho tématu všiml... Nejsi jediný, Škorpe. Navíc, nejdříve tam komentoval Kini, pak to smazal a objevil se tam (myslím, že Tondulínův nebo Hunterův) obrázek "It's a trap!"
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Adrian_S napsal:
Taky jsem si toho tématu všiml... Nejsi jediný, Škorpe. Navíc, nejdříve tam komentoval Kini, pak to smazal a objevil se tam (myslím, že Tondulínův nebo Hunterův) obrázek "It's a trap!"
Mám tušení že to psal Matthew ... taky jsem zrovna tohle (+ další tři témata ) viděl
Ano... byl jsem to já. Nechci na nic poukazovat, ale řekl bych, že taková obrana bezbranných uživatelů si zaslouží nějaké ocenění. Vemte si, kdyby na takový odkaz klikla taková... Tasemnice! (Schválně jsem nezmínil Mopidu, jelikož to je větší monstrum než Tri Trolligos dohromady. Rade stvořil horší zrůdu než jsem já nebo Secre. Dle příspěvků postnutých výše je vidět, že poráží Lorda v jeho vlastní hře. )
Příběh není vhodný pro děti a mladistvé, či osoby níže zmíněné.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.