Ty jo, já jsem se nijak nezaměřoval zas tak moc jsem to nejel ale zatraceně mě to baví musím ale uznat že reaper je docela gute, tracer taky a bastion s tím jeho rotačákem je taky docela šílenost
Bastion je hroznej bullshit, kempři jedni zatracený a dycky na konci dostane play of the game. Buď Bastion nebo Hanzo jak hodí svou ultimate a zabije tím jednoho člověka meanwhile já zabiju pět lidí Deadeyem (It's hiiiiiigh noon) a ani se nedostanu na ty podělaný kartičky na konci
Protože jsem tuto neděli (29.5.) dokončil skyrimskou povídku "Osvobození", tak mě nyní čeká zasloužená odměna, ve formě oslavy.. a kde?
V Plzni na Metalfestu..
Tak mě tam zítra můžete někde najít, pokud se chystáte..
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Sice, nehrál jsem a ani nemám v úmyslu hrát Mass Effect, ale pro ty, co to znají a hráli to, se určitě zasmějí..
Užijte si to!
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
S3cR3 napsal:
Jo je to docela v pohodě film ale omg tolik nerdů pohromadě jsem ještě neviděl Přišlo mi, že jsem jedinej kdo nemá v tom sále 150kg sádla.
Wau. A vybral sis tam teda nějakýho kluka?
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
vždyť ho vyhodili ani ne před rokem, Kojima Productions založil ještě později a on už dal dohromady tohle jestli to není práce rychlostí zvuku tak nevím co je
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.