Chodím koukat jen na fórum, co je tu nového. A většinou nic, takže se tu moc nezdržím.
Před dvěma měsíci jsem dělal tento obrázek dle mých předpokladů, jak to vypadá na chatu:
Teď si ani nedovedu představit, jak to pokračuje..
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
hledala jsem nějaký reaction pic ale pak narazila na tohle a je to dost divný na to abych to použila i když to nedává smysl
Upravil/a Mopidu dne 23.03.2016 00:58
nagasadowcz napsal:
Hlahojte, chásko drahá! Jak to jde?
Tak jde to ale mohly by bejt prázdniny alespoň půl roční
tak dvakrát do roka, co?
Já se mám momentálně blbě.. :/ Jsem měl dneska jet do práce a zítra mít krásně 5 dní volna (ČT-PO), ale auto se rozhodlo stávkovat a tak jsem zůstal doma.. Hmm.. takže dneska jsem doma, ale zítra do práce...
huh.. moc příjemné ráno..
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
... a jak!
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Já můžu být rád, že mám dost "nadělaných" hodin, které si musíme vybrat (nařízení z vedení).. A jelikož teďka dělám ve slušné práci, kde mě nikdo nebuzeruje jak debil na vojně, nemám s tím problém..
Jen škoda, že mi tedy nevyšel plán.. fakt jsem chtěl být od zítřka doma... hmm... ale co, taky jsem toho dneska dost udělal..
Prázdniny jsou boží. V sobotu jedem do Ostravy kouknout se do dolů a pak do ZOO protože táta nedokáže navštívit jakýkoli město co má ZOO aniž by přiměl celou rodinu tam jít taky.
Upravil/a Mopidu dne 25.03.2016 14:25
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.