SuperHunter napsal:
12 stránek jako jedna kapitola ? Adri nepřeháníš to trochu ?
Ne.. nepřeháním..
Když se zkrátka rozepíšu, těžko to zastavuji... a nerad ubírám..
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
No.. třeba zrovna u AP V to nejde, když se rozhoduje o pokračování další části.. Nemůžu rozdělit rozhodnutou část, ve které by se nemuselo o ničem rozhodovat, ne? To právě potřebuji v celku...
* já nejsem moc na krátká psaní..
Upravil/a Adrian_S dne 22.05.2015 10:09
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Čau.
Mám jeden drobný problém, který mi poslední dobou znepříjemňuje práci při renovaci diskuze k Hrozbě. Zatím sem se s ním setkal pouze tam:
Když chci vložit text či odkaz přes CTR + V tak mi to hodí chybu a přesměruje mě to na klasickou stránku s podporou pro prohlížeč - zkoušel jsem Operu, Chrom a pokaždé to samé - vysledoval jsem, že to dělá v té části se spoilery a více BB-kódy na jednou (takže prostě ta část s postavami). Když ale použiji CTR + V nahoře (tam není tolik BB-kódů) nic se většinou nic nestane. Limit počtu znaků překročen nebyl.. leda, že bych překročil limit BB-kódů na příspěvek
Možná, ale blbne to už v té textové podobě a ta snad tak náročná být nemůže a dělá to jen v tom prvním příspěvku, když dám editovat a pak se v tom začnu vrtat s pomocí CTR+V. Jinak mi odpověď (plnohodnotná, rychlá), citace funguje normálně bez problému.. asi holt budu muset najít způsob jak se vyhnout vkládání textu pomocí CTR+V
Jinak se mi pak občas ještě děje tohle, ale to stačí spoiler zavřít otevřít a naskočí správně.
Jo, to mě taky trochu štve, že dám obrázek do spoileru a on se zmenší.. :/
O zmenšení obrázku mi nejde. Už sem si vysledoval rozměry, který to nedělají a zůstanou v původní velikosti. Spíš mi vadí ten text v obrázku, když poprvé otevřu spoiler ale i s tím se dá žít.
Spíš by mně zajímalo proč se mi to najednou děje
Upravil/a Aurelius dne 31.12.2015 14:41
Ještě žiji.. nakonec jsem skoro po těch třech měsících dočkal odpovědi. Paráda! Nicméně jsem za ty tři měsíce dospěl k názoru, že to nemá smysl řešit a raději to vyřeším daleko chytřejc což jsem měl koneckonců udělat ihned a ne spoléhat na někoho jiného.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.