Jako nepřijde mi to špatný
Ta utíkající těhule vyvolá úsměv na rtech, ale porod s následnou sebevraždou ti ho zas kurevsky drsně vyrazí i se zubama.
To, že si probodl krk nebo podřízl je maličkost - pokud se to myslí sebevraždou. Probodnutí se dá přežít i zastavit krvácení. Podříznutí (pokud jde do hloubky) už moc ne...
Jinak ok může to být ještě zajímavá povídka
Souhlasím s Grammar Nazi v bodu 2, a to v celém.
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Adriane, moc díky za hodnocení. Pokusím se to napravit. A ten prolog, jak si na něj všichni stěžují, tak ten je pro mě v pořádku. Proč si probodl hrdlo se dozvíte, když budete číst i nadále.
Lord Rade napsal:
Chválím to, že umíš přijmout negativní kritiku
Jeden z mála lidí, který přijal kritiku v dobrém...
Působivé..
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
V pondělí by měla vyjít další část. No doufám, že tentokrát už bude v pořádku. A 1. část jsem upravil. Doufám, že teď už bude lepší.
Upravil/a DanielV8 dne 25.10.2015 11:21
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.