Jj normální čištění, máš to téměř v každých lázních se zaměřením na dýchání apod.
Jen to chce dobře naklonit hlavu a odvahu.
...jak já to nesnášel
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Díky. Trochu jsem fuckupnula ten převod na neviditelnou (Ocelotovi chybí kus vlasů, to nemá bejt černý ) a ten nápis je hroznej mess sám o sobě, ale nějak se nemůžu dokopat k tomu, to opravit. pozdji to opravím. Možná. Někdy.
Whirte! Skvělý shrnutí, ale v tom kvízu ti chybí otázka na určitou osobu, nemysliš...?
Nápověda
BTW, kterej kretén dělal ten kvíz za mně (a dostal 60), přiznejte se bastardi !
Upravil/a BadWolf dne 11.09.2015 16:25
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BTW dohrála jsem Banner Sagu. Až po kapitolu sedm perfektní hra, doporučuju velice převelice. Kapitola sedm byla extra sranec s nejhorším endingem od dob Mass Effectu 3. Takovej cliffhanger jste nezažili. Já ani nepochopila že Bellower má bejt final boss, myslela jsem si že pak bude hra dál pokračovat. Chjo. Každopádně hra to byla perfektní a neuvěřitelně mě bavila (až po kapitolu 7) a vřele doporučuju, pokud se chystáte utratit prachy i za Banner Saga 2 až to jednou snad vyjde.
Taky se teď cítím mizerně, protože všechna rozhodnutí co v Banner sáze dělám mě nechávají cítit se mizerně. Jaká skvělá atmosférická hra to byla.
Upravil/a Mopidu dne 11.09.2015 18:02
Mop: Plánuj příběh do té naší hry Zatím mě napadlo, že by se to odehrávalo v alternativní realitě, kde 21.12.12 skončil svět, jak ho známe. Ufouni, nějaká změna v časoprostoru, nebo tak. A udělal jsem pár dalších obrázků.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
No to může bejt ten hlavní hrdina v té alternativní realitě. Musí to bejt postava do které se každý dokáže vžít, tudíž tento problém se sendvičem by k tomu jistě pomohl
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.