No dva měsíce koukám, ale mě se to zdálo jako věčnost. Kouknu se, jak dlouho trvaly předchozí nekonečný - HUH minulá vydržela 5,5 měsíce O_o (pátá zas 3 měsíce...)
Takže budu muset přehodnotit. Jo, bylo to rychlé A pak že to tu umírá!!!
Upravil/a Lord Rade dne 06.09.2015 02:22
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Už jsem psal, že to nakonec není později, jak jsem si myslel, ale že končíme o cca 3 měsíce dřív, než minule
Jinak s posledním příspěvkem tu furt vždy otravoval len, teď sem raději neleze, aby ho nedostihla minulost a mohl si na chatu hrát na velkého kluka.
LR: Omg vyjetý Konami má servery v horším stavu než R* když zapl online. Ještě jsem se ani jednou nepřipojil a nemůžu vyzkoušet infiltrování základny. To jsem zvědavej co budou dělat až zapnou MGO.
Nemám PS+, tak jsem to nezkoušel, tam je něco přes online?
S tím počítám, že jim online po spuštění bude nějaký týden blbnout.
Jinak už mám 21% Dělám spíš vedlejší mise. Hlavní misi jsem akorát dokončil tu, kde jsi měl zneškodnit Walker Geary - ty jsem si fultnul.
Lord Rade napsal:
No dva měsíce koukám, ale mě se to zdálo jako věčnost. Kouknu se, jak dlouho trvaly předchozí nekonečný - HUH minulá vydržela 5,5 měsíce O_o (pátá zas 3 měsíce...)
Takže budu muset přehodnotit. Jo, bylo to rychlé A pak že to tu umírá!!!
Chlape, trochu ses seknul ne?
Tahle nekonečná je mezi námi již rok a dva měsíce... Né dva měsíce...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.