Spíš by mě zajímalo, co znamená Hospodismus. Když už vyhledáš na internetu jenom jedno použití tohoto slova, tak to zrovna nenasvědčuje tomu, že vůbec existuje. Jen to zní zajímavě. To takový Kokotismus mi to našlo nespočetněkrát - a je to stejná blbost.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Lepší
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
No to já až do předchvíle taky Ale už je to gut, vyrobila jsem to znova a tentokrát to má i lepší kvalitu n shit. Akorát tam nemám titulky, s titulkama je hrozný sraní
E: áááá mám i titulky
Upravil/a Mopidu dne 07.08.2015 23:25
Hospodismus sem teda taky ještě neslyšel, ale tak nějak si myslím, že to bude něco ohledně toho, jak sou všichni v hospodě chytrý, i když o tom ho..o vědí
P.S. Ale to tipuju.... fakt sem to nikdy neslyšel
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Jn. To slovo se asi používalo v rodné hrdlově vesnici, nebo v nějaké jeho partě. To bych se nedivil, ale člověk si musí uvědomit, že to slovo nelze použít celorepublikově. "Takzvané" slovo je to jen pro něj.
Když jsem to googlil, tak jsem to našel jen u tohohle týpka. Je i možný, že ho hrdla zná a slyšel to od něj. http://profileeng...ck-ozzkzek
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Haha! Já pracovně. Vlastně nemám prázdniny pořádně. Furt zalezlej v práci. Todle léto jsem byl jen týden u našich na severu a pak čtyři dny na Plzeňsku... jinak nikde.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.