Drazí spolufórané, čtenáři, musím vám něco oznámit... (ne, nic strašného to není)
Včera to byl přesně rok, co jsem začal psát tady na Skyrim fóru své povídky a ani jsem tomu nemohl uvěřit, ale musím říct, že jsem nikdy nečekal, že za tuhle dobu napíšu tolik děl a ještě k tomu "úspěšných".
Za jeden rok se mi podařilo dokončit 5 povídek a 6. povídka (resp. AP V - Osvobození) je v půli svého děje a další povídku jsem dokončil až dneska (AP VI - Putování M'aiqa Lháře, jsem to nestačil včera napsat, abych stihnul termín), ale to není zas tak zlé, ne?
Avšak... já s pisáleckou tvorbou ještě nekončím! Mám v plánu dokončit AP V a ještě napsat pár drobných příběhů + doplnit další verše o Skyrimu... což bych předpokládal, že se mi podaří uskutečnit do konce tohoto roku...
Pro všechny čtenáře, kteří mi drží palce, čtou mé povídky a podporují mě, posílám své "Děkuji!!" a ujišťuji vás, že dokud budu moct, budu i nadále psát!
Takže, ještě jednou, děkuji jednak za přečtení tohoto příspěvku, ale i za podporu při čtení AP-ček!!
Upravil/a Adrian_S dne 02.08.2015 23:15
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Lord Rade napsal:
K počtu napsaných textů gratuluji
Děkuji Cením si toho.. (poklona)
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Carlos Cloud by se mohl jmenovat někdo v Game of Trhones
Jinak není místo novin lepší pořídit nějakou tu podestýlku pro ptáky? Co já vím ze zkušenosti se želvou, tak pochcané a posrané noviny smrdí a musí se pořád měnit, ale ta speciální podestýlka (mám kokos, nwm, co se přesně dává ptákům) až na drobné úpravy vydrží několik měsíců a není ničím cítit.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
njn, zatím mu někdo říká Carlos, někdo Cloud a někdo Kája, je v tom fakt binec. A máma ještě ani neví že existuje.
No my mívali andulky u babičky a nikdy jsme jim nějakou extra podestýlku nedávali. Starejch novin a letáků máme hafo a zatím to moc nesmrdí, tak se uvidí a když bude potřeba tak nějakou koupíme. Ale jak říkám, on na zemi stejně nežije, jen sedí na bidýlkách, tak pro to zatím nevidím moc důvod.
Taky jsme zahájili plán vycvičení Clouda. Aby z nás nedostal infarkt. Takže jsme kolem něj hodně opatrní, už jen pořídit foto mi dalo spoustu práce aniž bych ho nějak víc rozrušila (nemá moc rád můj telefon ). Ale snad už ke konci měsíce bude moct volně poletovat po bytě zatímco nebude ani jedna strana nervózní.
no tak nejprv jen v té místnosti kde je klec, pak ho chcem naučit sedat na ruce, aby pak bylo snažší ho vrátit zpátky když zaletí do jiné místnosti a pak už ať si dělá co chce. Dokud nepokadí gauč, ale tak tam ho stejně nebudem pouštět
Tak alespoň myslete na okna. Člověk si říká, že je to samozřejmost, ale i s rutinou se na to může zapomenout Si pamatuju, jak děda machroval venku na zahradě s vycvičenou andulkou a uletěla mu (nevzpomínám si už, jestli se vrátila, nebo ne)
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Haha, já žiju dobře, jsem pořád v práci, nebo (jako dnes) se pohybuju po Praze s kočárkem a holkou. (ona hlídá dítě ) ... Takže takový dost jednotvárný, ale volný čas nějak nemám.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.