Tak jsem si zase zahrál Oblivion a řekl jsem si, že se přidám k Temnému Bratrstvu... No... když ke mně přišel Lucien Lachance tak jsem chtěl zkusit jestli se dá zabít (přes konzoli)... následovalo první vyhoštění nuže, když jsem se dostal do svatyně tak jsem zabil jednoho strážce (chtěl jsem totiž podruhé tu OP dýku kterou dostanete z toho ducha Sithise abych ji mohl prodat... to jsem nevěděl že prodejní cena je 0 septimu ), to jsem taky nevěděl že při třetím prohřešku už vás vykopnou, naštěstí už jsem blbosti nedělal a věnoval se branám do Oblivionu a takovejm těm věcem kolem toho. Když jsme bránili Brumu a čekali na otevření velké brány, tak mi to při zabíjení dremor, rarachů a artonachů z ničeho nic napsalo, že jsem se provinil proti Cechu zloděju I proti Temnému bratrstvu, ovšem jelikož já jsem nevěděl že už mě nechtějí tak jsem si s tím nedělal hlavu, takže jsem dojel hlavní questovou linii a pak si řekl, že bych mohl pracovat pro Temné bratrstvo... tam mě už nechtěli, tak jsem šel spát... duch nikde... pak jsem si to vygooglil a zjistil že to je v pr*eli... neví někdo co s tím, třeba nějakej cheat na to aby mě měli rádi nebo na restartování ůkolů JEN pro bratrstvo, protože načítat zpátky se mi to vážně nechce...
Má rada: Nedělej blbosti a načti si hru znova... popř. začni od začátku..
Já cheat na restartování prohřešků a takových blbostí neznám, takže... nemůžu ti říct..
Na tohle dávej bacha!!! Stačí se 2x nějak prohřešit a jseš v háji! (To samé v Cechu bojovníků, Mágské univerzitě i Aréně)! Jakmile tohle uděláš 2x, pak už se tam nikdy nedostaneš!
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
škoda... tak asi pak začnu odznova
jo a taky mám problém s ovládáním, mám to tam divně nastavený (např.: E - skok; mezerník - aktivovat; F - vytasit zbraň atd...) a když si to přenastavím tak po ukončení hry se mi to automaticky vrátí na to původní nastavení, neví někdo co s tím?
mé dílo: khajiitský deník http://skyrim.4fa...rowstart=0
Na reálném životě mě štve jedna věc: ať se naučím sebevětší počet thu' um, tak nemám žádné dračí duše na jejich využití...
To jako vážně? A dáváš "uložit" ono nastavení? Nepřeklikneš se náhodou na "výchozí"??
Protože jinak nemám tušení... Mimochodem... Originál nebo warez? (proč mám takový tušení, že to smrdí warezem?)
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
dávám uložit a tušení máš taky správné... ale kámoš si to taky nawarezil (kdysi dávno) a on ten problém nemá
mé dílo: khajiitský deník http://skyrim.4fa...rowstart=0
Na reálném životě mě štve jedna věc: ať se naučím sebevětší počet thu' um, tak nemám žádné dračí duše na jejich využití...
V tom případě promiň, ale nemůžu ti pomoct.. Pokud máš warez verzi, tak ta může obsahovat chyby, na které není řešení.. To samé platí i u Skyrimu, pokud máš staženou verzi..
Osobně... nemám tušení, a to mám originálku, ale... zkrátka.. tady asi nepochodíš..
Mám originálku a takéto veci mi vôbec nerobí... Asi máš veľmi hlúpu verziu wárezu.
Skôr by som chcel - pozor, nasleduje spoiler -
-------------
Neviete, či niečo také neexistuje, aby sa niekde objavil a tam bol? Stačí mi, že v tej hre bude reálne fyzicky, nemusí mi dávať úlohy
Pull up a seat...
Have a drink.
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.