Je to možný. Já si vždycky na Originu ty hry zdarma seberu, ale potom je nikdy nehraju
Tenhle Bundle si koupím víckrát a jednou ho prodám na aukru. Jednou se mi poštěstilo a prodal jsem jeden kód asi za 250 Kč. Lol.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
tam už se ale kody nedávaj, respektive je tam jeden na všechny hry na originu a pak se ty co jsou na steam párujou se steam účtem nebo je můžeš poslat jako dárek kamarádovi
Na Steamu je Free Weekend na Early Acces hru Fractured Space. Pokud si to teďka přes víkend nainstalujete, tak si to ale projednou budete moc nechat napořád, aspoň tak to tam píšou http://store.stea...pp/310380/
Nevím přesně co to je za hru, ale stahuju, páč hej, hry zadáčo
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Steam mě obdaroval slevama na nějaký hry, který mě buď nezajímaj, nebo sou prostě blbě hodnocený.
Jsou to hry:
Amerzone: The Explorer's Legacy - 90% (do 31. 5.)
The District - 33% (do 31. 5.)
Curse: The Sye of the Isis - 75% (do 31. 5.)
Serious Sam Double D XXL - 75% (mám pocit, že jediná, která stojí za to ) (do 3. 6.)
Jagged Alliance 2: Wildfire - 90% (do 3. 6.)
Space Hack - 50% (Stojí původně 0,99 Euro, ale mě se moc nezamlouvá) (do 3. 6.)
Takže, kdyby měl někdo zájem, tak mi napište, než to propadne.
Upravil/a Whirt dne 27.05.2015 17:32
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.