Promiňte že se ptám a cpu sem zbytečné dotazy,ale teď v jarních slevách jsem si koupil na steamu TES Skyrim Legendary Edition ale kdiž to stáhnu a nainstaluju tak je tam jen základní skyrim bez delcéček u kterých se mi zobrazuje ,,v knihovně´´ a dokonce je to tam dole označené a píše to že se to při dalším spuštění stáhne ale když to pustím tak se jen zapne Skyrim a nic se nestane.... Zkoušel jsem jít i na stránku steamu kde jsou ke koupi ty delcéčka a dát ,,hrát´´ to dlc ale to taky pustí jenom skyrim a ani přes vlastnosti to taky nejde ...... Takže jestli mi někdo poradíte tak jsem předem vděčný za odpověď.....
Ahoj Když spustíš hru tak se ti spustí taková tabulka. Úplně nahoře je napsáno "Hrát". Tak zkus kliknout na "Herní data" nebo nějak tak se to jmenuje Máš tam ta DLC?
Tady takhle:
Upravil/a KinimodLP dne 30.06.2015 00:40
Zobrazenie Data Files, pripadne HERNÍ DATA - Nezobrazuje
Skontroluj či tam máš bEnableFileSelection=1 pripadne ak je na konci 0 tak zmeň na 1 a ulož.
Ak nemáš Zložka: Dokumenty - My Games - Skyrim - SkyrimPrefs a tam hľadaj
[Launcher] pridaj ako prvé riadok bEnableFileSelection=1
Upravil/a Starec dne 30.06.2015 09:32
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.