To video s Trollícím Sarumanem mě inspirovalo ke trollení (Ne kecám.) Toto video však již může být považováno za klasické, protože je po smrti Christopher Lee i Edward Hill, který to zpíval.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Ok, mám podpis kterej by mi i mohl vydržet dýl jak obvykle (krom textu, ale ten se obměňuje snadno) A to protože jsem tam nacpal projistotu všechno důležitý, i childhood Štve mě, že to asi není symetrický, ale s tím nic nenadělám.
Ok, tak jsem byl na tom "Jurském Světě". Původně jsem se na ten film ani nijak netěšil. Po tom, co jsem se dozvěděl jakou roli tam hraje Chris Pratt a po těch vašich doporučení jsem se docela těšil, ale nic extra. Řekl jsem si, jednou za čas jít do kina je hezký, tak proč ne.
Doporučuju vám taky do kina jít s ne moc velkýma očekáváníma, tak je to vždycky lepší a tady tuplem...
Protože. Ten. Film. Je. Super.
Jen pro zmínku, pár věcí (nespoilerovatých) co jsem od toho filmu vůbec nečekal ale víc než příjemně mně překvapily:
Garantuju žádný spoilery, jen jsem to chtěl dát do tohodle rozklikávátka
Tenhle film se koupí na DVD s bonusama poputuje šupem na poličku. Doufám jenom, že se vám bude taky líbit, a že jsem vás moc nenabudil. Mimochodem, jestli máte dobrý kino, doporučuju.
Já jsem teď jenom rád, že to už v podpisu mám, a tak že ho nebudu muset měnit .
(Jo a sorry za doublepost)
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Před dvěma týdny jsem dokončil další kapitolu komiksu DAWNGUARD, ale bohužel mi už asi měsíc nefunguje scanner a tak jsem zatím sestavil kobku Zapomenuté proroctví (http://www.skyrim...ost_163568).
Sem úplně zapomněl, že teď E3 začla Až budu mít čšas, tak se na to mrknu, ale vypadá to hodně dobře. Třeba právě Dishonored. Ale ohledně té karetní hry mám obavy, že je to další dojení krávy bez dalšího dílu... Ale i tak může být dobrá
Já mám takový tušení, že ta karetní hra bude (by mohla být) něco na způsob Magicků nebo snad Hearthstone.. (co já vím)..
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Legend nevím, ale sakra, Dishonored 2? Starej Corvo? Možná i přiběh? DABOVANÝ POSTAVY? Niiiice
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.