SH: jako Budějičakovi by se ti dojíždění fakt nevyplatilo :-) já teď bydlím v bene a místo na přespání by tam bylo, ale né na delší dobu, max na pár dní
Jelikož placeno od kusů, pracovní doba je volná. Nedávno byl u nás na br kámoš 2,5 dne a odnesl si trojku :-)
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
LR: Já se nedivím, do Penny bych taky nechtěl (kdysi jsem se tam byl ptát na pozici vedoucího prodejny...)
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
A nakonec jsi tam nenastoupil, jak je vidno. To musí bejt velká odpovědnost, práce a plat bude jen o něco vyšší, než u pokladen. Jediný, co bych dělal v Penny je "školník"
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Lidi, jedna třída po mě chtěla tablo a zvolila si styl, jakým to chtějí a je téměř hotové, tak než jim ho odevzdám, tak jsem zvědav, jestli vaše nestranné oko posoudí, jestli jsou si podobní
(PS. ty fotky, co u toho sou nesloužili jako předloha, což mě celkem naštvalo, jako předlohu jsem měl totiž rozmazaný fotky se šumem, takže jsem se pokusil vytlačit co největší podobu i z těch fotek, co byli docela na nic)
já ho původně jen zapomněla dát na střed... ale pak mi došlo, jak je to krásně imperfektní... jak je to neuvěřitelně iritujcí... tak iritujcí, že bych siho tak mohla nechat...
Whirte, to tablo je super! Ale PROČ proboha existuje styl kresby, kde lidem chybí nos?
Anyway, děcka, teď se mi zrovna strašně nechce, ale až se mi bude chtít, tak vám musím popsat ty své státnice. Strašná prdel, fakt! A samozřejmě nervy, ale hlavně sranda.
Ale jedno vám řeknu hned, lidi: furt mám státnicový syndrom. Když dlouho jen tak sedím a přemýšlím, přepadne mě po chvíli myšlenka "měl by ses učit, zase úplně zaje*áváš čas!". Stále se budím v 7 ráno. A konečně, včera jsem vstával s myšlenkou: "Sakra, vůbec nestíhám! Kdy se jako připravím na obhajobu té bakalářky?!" Je to sport.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.