tady nejde o to, že to hraješ od znova... nepřátelé jsou stále silnější, ale ty slábneš a slábneš s každou smrtí ta hra je o tom, jít tak daleko jak to dokážeš než ti hrábne což se jim daří. Navíc ta hra nemá náhodně generovaný levely, takže jestli ti umřou všichni high-levelové v pokročilém stádiu hry, tak low lvl ti na ty mise nepůjde, páč se bojí a seš screwed
Ludia ked si postavim dom a mam tam tie nadoby kde sa davaju zbrane tie sklenene ale neda s ami tam dat nic je to bug alebo to tak ma byt ? dufam ze ste pochopili
Belko napsal:
Ludia ked si postavim dom a mam tam tie nadoby kde sa davaju zbrane tie sklenene ale neda s ami tam dat nic je to bug alebo to tak ma byt ? dufam ze ste pochopili
Uhh... problém porozhlédnout se po fóru.. Huh..
http://skyrim.4fa...ad_id=5094 <- zkus tohle
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Jen jsem se stavil, abych vám oznámil, že jsem úspěšně odstátnicoval a klapnou-li přijímačky, mohu se směle vydat za Mgr.
Jinak - co se tu tak stalo od Nového roku nějak zásadního a zajímavého, pokud něco? Rád bych se aspoň trochu vrátil a chtěl bych být v obraze
Blahopřeju! Teď už ses další osoba který můžu beztrestně říkat, že je magor ! WHEEEEEE!
Co se stalo? No... nic a něco... To jsou mi taky otázky, co se tu stalo
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Přátelé a kamarádi,
nemá někdo zájem o brigádičku? Klidně i dlouhodobou.
Firma se nám rozrůstá, a tak potřebujem pomocné síly.
Nejlépe Praha a okolí (i Benešov ok).
O co jde:
Balení a etiketování zboží (textil/obuv) + podružnější práce
Placeno od hotových kusů (odhadem 100,- za hod), 1000,- za den, není problém
Každé zboží je jinak hodnocené (1.80,- / 1.20,- / 1.40,-....)
Místo práce:
Mirošovice (21km od Prahy, 21.sjezd z D1)
zde web firmy
(kolega zrovna řeší ještě navíc eshop, proto nejsou stránky hotové)
Kdo má zájem nebo chce bližší info, tak PM protože tady se to rychle ztratí
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Lord Rade napsal:
Belko - Už mě začínáš štvát. Víš co? Založ si tu rubriku: "Dotazy U rozbitého Googlu" a piš si tam klidně celý den.
Nějakej nervní, ne?
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
LR: spíš jsem chtěl vám nemakačenkům dát šanci :-D lidi máme ale s novými by to šlo rychleji
Navic brigáda udělá lepší dojem do životopisu :-D ale kdybys chtěl, viděl jsem pro tebe volné místo na pokladně v Penny marketu.
Berem i studenty. Na vejšce je stejně dost volna a každej študák radši pořádný jídlo než suchý nudle z pytlíku.
Naši brigoši maj i 20tis čistýho měsíčně.
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.