hRDLA má narozeniny? Oj, tak to všechno nejlepší a ať se ti pokud možno žádnej můj sen pro tebe nevyplní, nebo co, já nevím, blahopřát lidem k narozkám mi nejde
Mop: Teď jsem si uvědomil, že pokaždý když vidím Ocelata ocelotovat na gifu tak k tomu slyším ty zvuky Nikdy jsem si nemyslel, že točící se zbraně můžou dělat takovýhle zvuky. Ale jedno mi na Ocelotovi zásadně vadí... Kdo má sakra čas 4 minuty točit s bouchačkama? To je neprůstřelnej do tý doby dokud neskončí nebo co ?!XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Mopidu napsal:
Chtěla bych tu oficiálně poblahopřát hRDLoušovi
VŠECHNO NEJ, TROTLE,ANEUMŘI!!!
E: Taky jsem si zplodila kwásňoučký podpis
BadWolf napsal:
hRDLA má narozeniny? Oj, tak to všechno nejlepší a ať se ti pokud možno žádnej můj sen pro tebe nevyplní, nebo co, já nevím, blahopřát lidem k narozkám mi nejde
Mop: Teď jsem si uvědomil, že pokaždý když vidím Ocelata ocelotovat na gifu tak k tomu slyším ty zvuky Nikdy jsem si nemyslel, že točící se zbraně můžou dělat takovýhle zvuky. Ale jedno mi na Ocelotovi zásadně vadí... Kdo má sakra čas 4 minuty točit s bouchačkama? To je neprůstřelnej do tý doby dokud neskončí nebo co ?!
Stejně tu moc nejsem, páč ke zkouškovým pařím Dark Souls (já vím ) ale jen kdyby vás to zajímalo, internet mi teďka jde asi jako Shepardovi tanec (pokud neinvestujete do Paragona, pak se to zlepší Ale to já ještě nemůžu ), takže pokud byste mi něco chtěli, tak telepaticky
Ale pokud by mi net přál, tak bych aspoň v neděli chtěl ponocovat na chatu a na fóru
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Belko napsal:
Chcem sa spytat ako sa trenuje perk Sneaking ?
Vzhledem k tomu, že se jedná o plížení, tak se nejlíp trénuje tak, že v pravý poledne zabíjíš slepice obouručním kladivem a máš při tom na sobě to nejtěžší brnění
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Belko, SRSLY, Google! GOOGLE! Google!!
Hele, budu dokonce i tak hodná, že ti sem hodím odkaz http://www.google...
Upravil/a Mopidu dne 21.05.2015 16:51
Whirt napsal:
Mám ve steam peněžence 23 € a nemůžu se rozhodnout mezi dvěma položkama v mým seznamu přání:
Darkest Dungeon
nebo
Crypt of the Necrodancer
Pomozte mi rozlousknout moje dilema
Hoď si mincí. nebo si šetři na lepší produkt..
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Já hrála Darkest Dungeon a je to skvělá zábava, dokud neumře tvůj nejlepší tým potom je to paaaaaaaaaaaiiiiiin, hrabat se zase ze spoda kanálu.... ale do té doby to byla úžasná zábava a dokud mi neumřel celej tým tak mi neumřela jediná osoba :3
Jako hrát hru několikrát od začátku, tak na to už jsem od té tuny rogue-lie her zvyklej
Darkest Dungeon je supr svým grafickým zpracováním, ale Crypt of the Necrodancer má zase local coop... Aaaargh!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.