Mopidu napsal:
Tak jsem odjela z domu na jeden den. JEDEN DEN. Vrátím se a na notebooku je moje ID změněno na "PutinLover", nápověda k heslu je "Jméno mého nejoblíbenějšího sourozence na čtyři" a plocha vypadá takhle
matthew074 napsal:
Nevím co má tohle společnýho s oceněními a to ještě mým. Vím, že mi ho závidíte tak jako SH a Aurelius.
Nevymýšlej si nesmysli. Pokud vím tak jsem nikdy nikomu žádné ocenění nezáviděl. Jen jsme se o tom bavili se SHm na chatu. Můj názor na současný stav ocenění je pokud vím dost dobře známí a rozhodně je mi naprosto fuk co kdo má za ocenění a jakým stylem ho získal.
Aure, jestli máš nějaké výtky k oceněním, tak mi je řekni. pokud však je to něco vy smyslu, proč nejsou automatické apod., tak s tím já bohužel nemůžu nic udělat a myslím si, že SA asi taky ne.
Adrian_S napsal:
Whirte.. k tomu videu.. "Spoon"... Po shlédnutí jsem si tiše pronesl..
"What the hell...??"
Jiná reakce není ani potřeba Je to test mentálního stavu jedince, vy pravděpodobně nejste tak narušení jako já
Lord Rade napsal:
Tohle je konečně něco, co není uplný off topic.
Vesnička inspirovaná Skyrimem. https://www.start...e-zazitky/
Tak tohle hodím na úvodní stránku
Mopinina plocha: Kdyby se někdo dotknul mé plochy, zažil by peklo na zemi, ale kdo by se mohl na Putina zlobit, že...
Mopidu napsal:
Tak jsem odjela z domu na jeden den. JEDEN DEN. Vrátím se a na notebooku je moje ID změněno na "PutinLover", nápověda k heslu je "Jméno mého nejoblíbenějšího sourozence na čtyři" a plocha vypadá takhle
Víte, ono je heslo Windowsu velice jednoduché na zjištění, ať už máte padesátimístné monstrum, nebo čtyřmístný číselný kód...
Dokud nemáte heslo nastavené v biosu (před nabootováním počítače), tak se vám do počítače nabourá každý, kdo tomu aspoň trochu rozumí. Stačí si třeba s sebou nosit CD s jedním určitým programem a nastavit bootovaní z CD mechaniky a ne z HDD a už víte cizí heslo. A to je jen jedna cesta z mnoha...
Mopidu napsal:
Ne, ona jen zná moje heslo a já znám její. Ale lozit jí tam teď nebudu, páč to už by bylo trapný. Musím počkat až bude pryč
A tady mám úplně jiný heslo
Jestli se jí chceš pomstít, tak jí tam na plochu hoď Dr. Breena, kterého si tu ukazovala nedávno..
*pokud víš, co mám na mysli..."Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Neobvyklou noční návštěvu měla minulý týden nemocnice v australském městě Hamilton ve státě Victoria. Prostory pohotovosti tam totiž přišel prozkoumat koala medvídkovitý, napsala agentura Reuters.
No hlavně co se děje u vás na PC je mi vcelku jedno, ale co se děje na S4F, tak to už mi tak nějak jedno není. Tákže pozor na to, co tu děláš a co je v mezích pravidel...
Mope, ty si profilové obrázky a podpisy měníš možná častěji než spodní prádlo!! Všímáš si toho?
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.