"Vypadá to, že za chvilku na naše otázky dostanem odpověď." S těmito slovy se bez jakéhokoliv rebelství proti "příkazu" vyškrábu znaveně s pomocí zdi na nohy a postavím se vedle Vasilije.
"Dostaneš se na nohy?" optám se ho přičemž mu případně pomůžu a poté zaměřím svojí pozornost ke dveřím. Boing
Po krátkém zamyšlení Liaře odpovím, „Pizza.“ poté se krátce odmlčím, „Je to taková kulatá těstová placka na které je rozetřený kečup, následně nějaký salám, sýr zkrátka cokoliv co si v menu vybereš.“ vysvětlím. „Moje nejoblíbenější jídlo.“ dodám s úsměvem.
Mopi:
Vydali jste se na pochod, nemáš tušení jak dlouho jste šli, ale bylo to dlouho. Prošli jste mnohé uličky, křižovatky a prázdné sklady až jste se dostali k veliké bráně ve zdi. Ozbrojenci něco řekli do vysílačky a brána se začala pomalu otevírat. Jakmile byla otevřená, vyšli ven další dva ozbrojenci, tentokrát jsi poznala že se jedná o krogany, také jsou ve žluté zbroji. Ujistili se že jste samy a pustili vás dál, pokračovali jste osvětelnou chodbou a tam vás zastavil člověk, který neměl žádnou zbroj. ,,Kdo z vás je ten zraněný a co mu je?" zeptal se vás
Elder:
Nenápadně jsi se nahnul přes zídku a spatřil jsi prodavače, jak je tažen po dvoře zpět do dveří, kterými jste se tam dostali. Táhli ho dva ozbrojní lidé nebo batariáni, přes helmu to nedokážeš určit. Jeden z nich má útočnou pušku a druhý zase pistoly. Oba mají zbroj, ale evidentně nepatří k žádné frakči či armádě. Už jsou skoro u dveří a evidentně mají s prodavačem spoustu námahy.
Matt:
,,Jo v pohodě.." pronese Vasilij a postaví se. Po chvilce dveře cvaknou a zasunou se do podlahy. Dovnitř vejde mladá žena (člověk), červené vlasy, vcelku pohledná. Na sobě má bílý laboratorní plášť a na rameni má nějaký oranžový znak. ,,Dobrý den," pronese zcela chladně a dívá se přitom do datapadu, ,,jeden z vás teď půjde se mnou, domluvte se kdo."
Aurel a Škorp:
,,To zní dobře, dám si přesně to samé," řekne Liara na číšníka. Kate si pro změnu objedná lasagně. Po chvíli čekání přijde číšník a donese vám jídlo, které ve vás překvapivě rychle zmizí.
,,To bylo opravdu výborné, děkuji za doporučení," usměje se Liara na Thomase.
Mezitím se Kate otočí na Petera: ,,Už mě nebaví čekat, tady to máš," zasměje se a podá mu obálku.
"Tady Corvus, nevím přesně co mu je, ale nějaká polámaná žebra a pochroumané vnitřnosti to budou, taky už dost krvácel a je to všude kolem, jak si můžete všimnout."
„To jsem rád, že ti chutnalo.“ řeknu směrem k Liaře a spokojeně se usměji, poté vyčkám co Peter dostal za dárek, přece jen je to chvilička napětí tak ji nebudu narušovat nějakým svým dotazem k Liaře.
Teď mě tak napadá.. jak to vůbec bylo s tím tou rezervací pro mě a pro Liaru? Já jsem to zapomněl :/
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.