až na LRho gif, kterej se mi nezobrazí, od příspěvku #4662 tu nebyl jedinej samotnej obrázek.
U každýho je text.
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Tu editaci oceňuji.
A ty obrázky byly ještě v rámci mezí a měly nějakou logickou návaznost. Nebyl to čistý spaming ohledně toho, jak jsme natěšeni na hru a snaha to dát vědět celému světu. Wrirt to určitě nemyslel tak, že bude od teď mazat všechno.
Upravil/a Lord Rade dne 12.04.2015 22:41
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Nevím, co má dělat pozornost ve škole s memíčkama na fóru
Ale taky si říkám, že mi pořád nesmazali můj double acc S3cR3ho a to jsem si myslel, že je to dávno jasný, že to jsem já. Asi mě nic nezastaví :3
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
hRDLO? Ty nevíš, že konverzace s LRm degeneruje mozek?
EDIT: Výborně (odkaz), takže k Zaklínačovi se přidá asi i DAI. Na DAI si počkám do TESCA a Zaklínače si před objednám začátkem května
Upravil/a Aurelius dne 13.04.2015 18:46
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.