Ahoj, jak už asi předmět napovídá, řeč tentokrát bude o domácích mazlíčcích. Pochlubte se zde, jakou potvůrku doma chováte? Já doma chovám 2 malý feny francouzského buldočka. Bílá se jmenuje Bibinka a černá se jmenuje Maruška (Foto přiložím zítra). Obě jsou 3 roky staré. K narozeninám, ale 90% dostanu ještěrku.
A taky se u nás objeví občas nějaká ta kočka nebo kocour..
Upravil/a Adrian_S dne 07.04.2015 22:00
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Kjiibu napsal: Váš kocour, nebo nějaký ze sousedství?
Vzhledem k tomu, že žijeme ve vesnici.. tak.. spíš ze sousedství.. Ale párkrát se nám stalo, že někdo z nás přinesl mazlíčka odkudsi.. (Brácha jednou v zimě přinesl "přejetou" kočku. Nakonec byla třínohá.. Ale běhala snad rychleji, než "normální"... Vydržela nám snad 8 let )
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Když jsem byl malý, měli jsme doma džungarský křečky. Nějak byl doma jenom táta a měl je krmit a dal jim asi okurku, nebo co a oni pochcípali.
Pak mladší sestra chtěla bílou myš. Myš vydržela nějakou chvíli u nás, pak jí přestala bavit, tak jí věnovali zase zpátky do zverimexu.
A mě osobně zvíře v domě neláká. V obou případech s tim byla jenom práce a nedej Bože, aby se zapomnělo vyčistit tu klec - to byl smrad... uh, ne díky.
Mike napsal:
Když jsem byl malý, měli jsme doma džungarský křečky. Nějak byl doma jenom táta a měl je krmit a dal jim asi okurku, nebo co a oni pochcípali.
Pak mladší sestra chtěla bílou myš. Myš vydržela nějakou chvíli u nás, pak jí přestala bavit, tak jí věnovali zase zpátky do zverimexu.
A mě osobně zvíře v domě neláká. V obou případech s tim byla jenom práce a nedej Bože, aby se zapomnělo vyčistit tu klec - to byl smrad... uh, ne díky.
Jo, jo. Džungaráky jsme taky měli. dohromady jsme měli 2 a ty nám umřeli asi po roce a pak jsme si koupili ještě nový druh, teď ale nevím jaký. Ten pak taky umřel.
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Nemohl jsem na počítači zrovna najít moc fotek, páč ty má někde brácha, každopádně my máme doma dva Jack Russely - Kikinu a Báru.
Dřív jsem měl ještě laboratorní myš Tuláka
Tu jest Bára, vetřelec:
Kikina je teď opět březí, takže za dva týdny budeme mít dům plný malejch Jack Russelů
Upravil/a Whirt dne 08.04.2015 17:07
Ľudia fakt neviete, ako sa dajú odblokovať prvky cez AdBlock plus? Lebo kvôli tomu mi nezobrazuje tie fotografie -_- (to je síce topic, ale aj k téme, lebo chcem vidieť vaše zvieratstvo).
Sestru pochytila mačkománia. Najskôr doniesla Kocúra (áno, volá sa originálne: Kocúr):
Mimochodom, to je ten, ktorý sa mi priplietol do fotenia mojich Skyrimských darčekov od sestry na narodeniny.
Potom dotrepala z útulku Ninu - mačku.
Veľmi sa jej páči na mojej posteli a hlavne na mojich veciach. Keďže to je čiernobiela fotka tak nevidno, že je to pásikovo-ryšavá mačka, čiže ryšavo-biele chlpy mám všade.
A nakoniec sme so sestrou doslova zachránili mačiatko. Na výpadovke na diaľnicu sme odchytili túto micku, pardon kocúra, mal skoroodtrhnuté ucho a zlomenú polku chvosta, tak sme ho doniesli k veterinárovi, jedno ucho mu teda odstránil (mal v tej rane červy skoro až po mozog, našťastie však mozog nezasiahli, aj keď občas si myslím pri jeho správaní, že ich tam stále má a manipulujú s ním ) a odfikkol mu polku chvosta, pretože ten zlomený mal proste tak zlomený, že už ho mal mŕtvy. Tak je to malý retardík. Začal som ho volať "Minimicka" a toto meno ostalo, ibaže teraz ho voláme skôr iba "Mini" alebo "Minimí".
Oficiálnym vlastníkom Miniho som ja, takže sa teším. Tie dve predchádzajúce mačky sú napísané na sestru.
Inak máme ešte dve mačky "vonkajšie" - teda také, ktoré sem prišli samé a dnu ich nepúšťame, a máme ešte psa (ale, ja sa priznám, ja psy nemám rád).
Pull up a seat...
Have a drink.
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Whirt napsal:
To fotky našich psů se prodávají
A to si nedělám srandu Už za ně máme 10 dolarů
Pěkné. S dnešním kurzem skoro tři stovky .
Tohle je sestřin bišon apolló-frisé (jestli je to špatně, tak sorry, nevím, jak se to píše). Kismond, jméno jeho.
Proč říkám sestřin?
1) Když jsme ho kupovali, chtěla ho hlavně ségra. Mně bylo 9. Takže jsem neměl šanci do toho kecat.
2) Stará se o něj hlavně ona.
3) Já jsem hlavně na vlčáky (nejlépe československé). Ale mám rád i Kisa.
Nejhorší u něho je, že má chudák paradentózu, takže když otevře mordu a vyplázne jazyk, je to pár fází od Yperitu... Jako kdybyste čuchali k sto let plné popelnici, kterou už zamořilo tisíc bezďáků smradlavých jak odpadkový koš.
MightRider napsal:
Nejhorší u něho je, že má chudák paradentózu, takže když otevře mordu a vyplázne jazyk, je to pár fází od Yperitu... Jako kdybyste čuchali k sto let plné popelnici, kterou už zamořilo tisíc bezďáků smradlavých jak odpadkový koš.
To ten náš má to samé.. Také mu táhne z tlamy, že jsem si dříve kolikrát říkal, jak tohle můžu přežít, když na mě "dejchnul"
To já si vždycky, když sem byl malej, myslel, že všem psům táhne z pusy, nezávisle na pohlaví (dřív mívala babička naprosto úžasnýho voříška Žeryka), ale našim fenkám z té tlamy cítit ani moc není.
Ja som napríklad bol nedávno v Brne za rodinou a oni majú fenu. Mne ten pes tak smrdel už z diaľky (nie špinou, ale tým psím pachom), ešte sa aj hárala. Vtedy som si povedal, že psa už nikdy viac v živote, nezvyknem si na to už.
Micky nesmrdia. Im kožuchy ešte častokrát voňajú.
Pull up a seat...
Have a drink.
Ja som napríklad bol nedávno v Brne za rodinou a oni majú fenu. Mne ten pes tak smrdel už z diaľky (nie špinou, ale tým psím pachom), ešte sa aj hárala. Vtedy som si povedal, že psa už nikdy viac v živote, nezvyknem si na to už.
Micky nesmrdia. Im kožuchy ešte častokrát voňajú.
Tak třeba ten náš taky nesmrdí tím psím pachem. Tam jde fakt jen o to, že má paradentózu a furt si líže kulky. Pak mu z té huby nemá smrdět....
Navíc, když ty psy, co už ten "psí" smrad mají, umýváš, tak až tolik nesmrdí... Chce to jen čas. A záleží na plemenu.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.