Proč si hned myslíte že ta anime pipka jsem já ? Stačí se podívat na mou seksi ajpinu :3
Jinak ten gif co postnula mopi... NOOOOO nesmíš takhle mrvit masta pýz blad born
a po mém postu nikdo ani neštěkl a to jsem kvůli němu znovu zapínal notas
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
ale tys reagoval na svoje Usa bratry
tvl, vo co, že sis oblíbil toho nového Duka Nukema?
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
matt: všude USA vlajky, drsný slova, doutníky, holky se čtyrkama nahoře bez, hazard, pivo a plno dalšího patriotismu prostě sračka
Est Sularus Oth Mithas
Jo ták Možná by se mi to líbilo ´Murica for the win.
Každopádně ty chudáci v těch transportérech jen poslouchaj rozkazy a snad žádnou neplechu nedělaj takže by bylo lepší nadávat na generály a hlavy pomazaný.
Boing
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.