Někde tu byl dotaz na změnu oblečení pro Lýdii. I mě tohle zajímalo, protože ať jsem jí oblékl do jakékoliv zbroje, po čase stejně nosila výchozí zbroj. Tenhle mód Change Follower Outfits file:///H:/Nov%C3%A9%20m%C3%B3dy/Change%20Follower%20Outfits/Change%20Follower%20Outfits%20at%20Skyrim%20Nexus%20-%20mods%20and%20community.htm to skvěle řeší. Seberete jí její vlastní zbroj včetně zbraní a můžete si ji obleknout do čehokoliv chcete včetně těch sexy oblečení které se sice do hry nehodí ale musím uznat že jí to sedne. A to včetně všech následovníků , kterým už zůstane zbroj, kterou je vybavíte i když se s nimi rozejdete.
no nevim jak ostatni ale me to jde i bez modu ..jedine ,kdy si veme puvodni zbroj je pri navratu domu ale jak mile jdeme zase ven tak si tu novou utomaticky oblekne..jediny problem mam se zenou .. obleceni ji sice dat jde(pomoci kradeni) ale stejne si ji neoblekne.. takze ted chodi po dome nahata a pekne ji fouka na pekac .ale co je to nordka tak je na zimu asi zvykla
Mně se Lydie líbí v tom nordském obleku, a jelikož ji nikam neberu tak takhle jí mám stále oblečenou pomocí toho dle módu. Nepotřebuji jí nikam brát, protože i když mám T3nd0s Skyrim Redone ták stále hra tvrdě postrádá obtížnost, takže společníky nevyužívám.
Mimo nexus asi moc módu neseženeš Jinak na YouTube je spousta videí o tom jak stahovat a instalovat z nexusu pokud nevíš jak na to. Omlouvám se že tě takhle poučuji pokud ti to vadí
Dlouho jsem tu nebyl. Za ten odkaz se omlouvám, domníval jsem se, že vás to hodí přímo na ten mód, když jsem ten příspěvek psal tak to fungovalo a dnes to zkouším a nejde to. Nevím, jak se vkládají odkazy. Ale stačí si otevřít - http://www.nexusm...om/skyrim/ - Search a do políčka File name zkopírovat název módu (Change Follower Outfits) . Nevím, proč to chceš hledat jinde, trošku si to komplikuješ. Jestli to najdeš jinde, bude tam to samí. Nehledě nato že většina módů má OPTIONAL FILES které potřebuješ podle toho, co ve hře máš nainstalované. Tady máš vše pohromadě. A pokud se v tom nevyznáš, tak to stačí napsat, tady ti hlavu nikdo neutrhne, od toho to fórum je. Jak píše KinimodLP tak mimo nexus toho moc nenajdeš.
Upravil/a Pavelev dne 06.03.2015 23:50
Tak jsem to šel znova zkusit a jde to, nicméně jsem si prvně myslel, že musím nějakou z těch možností platby zaškrknout a nezkusil jsem pokračovat dál bez toho, takže vyřešeno
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.