mám problém od poslední aktualizace grafických ovladačů. Zhruba před měsícem a půl vyšel update na ovladače od AMD - mám grafickou kartu AMD Raedon HD 6700 a nikdy dřív se mi takový problém nestal. Například při načítání hry, jak vidíte ty předměty a různé povídání které se pak třeba zahalí kouřem, tak ten kouř byl najednou tyrkysový, když se projdu kolem vody začne jakoby "elektrizovat" a nemohl jsem hrát hru ve stylu first person protože když jsem přišel k ohni začal mi obraz blikat jako obrovský žlutý stroboskop.
Stává se to i když koukám na mapu, na starých ovladačích to vůbec neblblo, poté co jsem musel přeinstalovat PC nastal problém akorát s tím ohněm a teď po aktualizaci, když jsem si myslel že by to ten problém mohlo eliminovat, tak to blbne celkově... Nevíte někdo co s tím? Když ten update ovladačů je venku tak dlouho tak snad AMD mohl udělat nějaký fix nebo ne? Přeci jenom co jsem na to koukal před měsícem a půl tak to byla jen beta, navíc kdybych ty ovladače nepotřeboval tak mi to jiné hry nehlásí, ať udělám aktualizaci.. někdo říkal že se v tom nemám hrabat vůbec pokud mi hra neblbne.. ale občas jsem si chtěl zahrát Skyrim na styl first person akce. Díky předem za odpověď
Těžko říct co by to mohlo způsobovat....AMD grafiky maj se Skyrim často potíže.
Well....zkus klasiku. Zkontroluj integritu hry
Integrita mezipaměti hry
Každopádně to vypadá že to bude opravdu problém ovladačů a AMD v něčem udělala chybu. Možná bys jim mohl zkusit napsat na support. Při NEJHORŠIM vyměnit AMD grafiku za Nvidii.
A co se zkusit vrátit ke starému ovladači? Alespoň uvidíš, jestli je chyba v něm.
Ó Skyrime, Skyrime jsi prokletí mé i požehnaní. Já utápím se v Tvých hlubinách a žiji zde život svůj....
To jsem zkoušel, při hraní na styl first person mi začal brutálně blikat žlutě monitor, jako stroboskop.. zkoušel jsem i radu od SuperHuntera a zatím nic, kouř z ohně bliká, voda lítá i vzduchem, uvidím co se dá dělat, něco vymyslím... tedy doufám jinak mi nezbývá nic než napsat na ten AMD support a asi čekat na nějaký fix či tak :/
Jo to se mi taky stalo v září pustil jsem hru a hned proužky jak v metrixu a pak blue screen. Starší ovladače to vyřeší.
Upravil/a cztroll dne 04.02.2015 17:19
Live slow die whenever
A pro jistotu.. ať nic nepokazím, napíšete mi nějak stručný návod jak mám provést ten downgrade ovladačů? Asi nestačí si jen stáhnout starší verzi a nainstalovat ji že?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.