Vůči Nemu (předpokládám, že jsi myslel Nema) neplánuji dělat. Moc ho neznám takže tak.
K všemocnému slovu, já o tom nikdy nepochybuval Můj Vůdče.
A je to přece láska ve své nečirejší podobě. Ale asi jsi homofób a kdo ví co ještě :/ Každopádně u mě nejde o lásku tělesnou, avšak lásku duševní. Milovat někoho neznamená hned toužit po něm tělesně. Avšak pamatujme! Pokušení od boha mají mnohých podob a my se nesmíme poddat a musíme odolávat!
Lene, nechtěl bys to tu rozšířit i o jiné recepty? Třeba takový bonus. Například jak chutně připravit padlého kultistu nebo svrženého boha? Jsem si jist, že se najdou lidi, které by to rovněž zaujalo
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Uvařit boha? Proč ne (pro šťouraly - to b je tam schválně)
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Co potřebujeme:
1. Pípu
2. Hrnec
3. Skořici
4. Pomerančovou a citronovou kůru
5. Badyán
6. Cukr
Postup:
Zarazíme pípu do padlého boha a čerpáme jeho krev plnou chutné many. Do hrnce nalejeme vody po dně a přidáme cukr, badyán a skořici a dáme vařit. Po dvou minutách do směsi přilijeme božskou krev a pomerančovou a citronovou kůru a vaříme dokud se nezačne tekutina lehce vařit. Poté hrnec odstavíme (nechceme aby se všechna drahocenná mana vypařila) a můžeme podávat. Dobrou chuť
Upravil/a Whirt dne 10.01.2015 19:40
Šéfkuchaři Lene.. já bych ze svého skromného posudku řekl, že trh je plný podobných hloupostí. 'Božský' a 'Božská' je téměř každý druhý tentononc a řekl bych, že většinou pokrmy s tímto přídavným jménem nejsou příliš vydařené.
V případě koaly s jablkem v ústech, která údajně žije ve stádě a uctívají velké nakousnuté jablko se jedná o raritu a té je na trhu velmi málo.
(jedná se o naprosto smyšlený příspěvek, jeho účelem není na nikoho ukázat či někoho urážet - zkrátka je napsán pro zasmání)
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.