METTALIC napsal:
Adrian_S: Díky ti bratře ve zbrani!
Tak co, našel?
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Adrian_S: Jistě že ano! Všechny jsem je viděl.
A ještě mě tam dost zaujali LordeSovi F.O.B. a jeho učitel na střední.
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Mop: Sis všimla brzo I když pravda, měla si toho zaracha, takže radši mlčím
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
HolaLahola
Takže přežíváš tak tak jo?
Já jsem vysmátý! Užívám volna, poslouchám hudbu...
A něco nového během půlroku co jsem tu nebyl se událo? Koaly neovládly zem?
Mike: Vidím to tak na rok 2033. Pokud mě Mike a jeho koaly nechají na živu... možná se budu těšit ze Skyrimu s tebou.
Co vůbec nějací noví skladatelé? Nalezl jsi něco?
Mopidu napsal:
Proč nemáme novinku o oznámení The Elder Scrolls: VI?
Já měl za to, že to bude šestý díl takovýdle:
Jo mimochodem, našel jsem hodně starý obrázek, ale fakt povedený..
Obrázek - byl bych rád, kdyby to bylo i v reálu
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
pokud vím tak tyhle spekulace o TES VI Argonii se táhnou už od začátku roku 2013 ... ale můžeme se začít dohadovat o něčem jiném než o jménu! co třeba o barvě krabičky? morrowind měl takovou rezavou ... oblivion takovou svitkovou a skyrim černou pokud by to bylo v argónii tak by mohla být taková ... tmavě zelená!
Já ještě třeba viděl "The Elder Scrolls VI - Hammerfell" .. Takže..
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.