Adrian_S: In your tongue the word simply means: NIGGA
You are an idiot
Asi jsem se znovu narodil
Matthew: Tohle jsem dlouho neslyšel. Je to nehorázně chytlavé.
Mike: Nebo už nastala
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
METTALIC napsal:
Adrian_S: In your tongue the word simply means: NIGGA
PŘESNĚ!!! Když jsem to slyšel, spadl jsem ze židle smíchy..
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
LR ty jdeš po vzoru pana screenysty a screenuješ si chat, aby jsi to pak mohl veřejně zveřejňovat?
Nicméně bych se ani nedivil kdyby ten screen byl jen výplodem tvé fantazie
Mopidu napsal:
Hádejte kdo celý prázdniny nemá zaracha
JÁ!!
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Adrian_S: No pustil jsem si další videa a Molag Bal volající na křesťanskou linku to totálně rozsekal.
matthew074 napsal:
Pro ty co rádi pajzly : YouTube Video
S titulky : http://www.videac...le[/quote]
Bomba!!! už poslouchám tu dvouhodinovou verzi super song, perfektní bubny
Upravil/a LordeS dne 18.12.2014 22:49
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
METTALIC napsal:
Adrian_S: No pustil jsem si další videa a Molag Bal volající na křesťanskou linku to totálně rozsekal.
Molag se mi zrovna moc nelíbil.. Ale poradím ti, najeď si na stránku 70, tam mám svůj TOP 5
Ta původní verze mi přijde vzhledem k tomu, že se jedná o trpaslíky tak nějak nevznešená.
Teď mě ukamenuj
Ono to vzniklo tak že jeden z Yogscastu má jako skin v Minecraftu trpaslíka a když v jednom videu kopal díru tak to začal zpívat... a BAM... takže de fakto je to o kopání děr v Minecraftu
Soráč Mopi, ale ta tvoje původní verze je fakt otřesně příšerná ale souhlas, že to pochází z Lega
Jinak pro spravení chuti YouTube Video
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.