Ó ano, všechny vás konveruju na víru v nebeský Mop jehož pouhým jedním provázkem je náš vesmír. Je to náboženství omopech a vědě a rozhodně to není ripoff flying spaghetti monster
Ale tak nikdo to nečekal, tak jsem si vedla dobře
Upravil/a Mopidu dne 08.12.2014 17:38
Mopidu napsal:
Ó ano, všechny vás konveruju na víru v nebeský Mop jehož pouhým jedním provázkem je náš vesmír. Je to náboženství omopech a vědě a rozhodně to není ripoff flying spaghetti monster
Ale tak nikdo to nečekal, tak jsem si vedla dobře
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Potřebuju poradit, dochází mi chladící kapalina (žlutá), můžu ji míchnout s jinou, jakoukoliv žlutou nebo potřebuju nějakej speciální druh žlutý? Neví někdo? díkes
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Neptal jsem se tě na tohle předtím já? No bejt tebou, tak si vezmu stejnou barvu, protože kvůli tomu se to rozlišuje... Pak to nemusíš vůbec dolaďovat nějakým ředěním. Každá barva se totiž liší složením a je vhodná a doporučovaná pro jiný motor.
Upravil/a Lord Rade dne 08.12.2014 20:22
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
hRDLA napsal:
lordismus je jen fraška pro slabomyslné :-D
Výborně, jelikož jsi to sámé neřekl o Mopáctví (tak se to jmenuje) tak jsem tě zrovna pasovala na Vrchního Mopáka prosím zastav se u nejbližší pověřené budovy a vyzvedni si svůj mop.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.