OK, přiznám, že tedy ne na 100 %, ta osoba byla ode mne trochu daleko a o něco málo mladší... ale jinak...
No, rozepisovat, které kapely znám a co poslouchám, nebudu... To by byl dlooooouhý seznam...
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Tak já třeba taky potkal jednoho metalistu, který mě chválil, že je jen málo lidí s podobným vkusem, jako on Ale bylo to cestou zpět z dovolený a moc jsem ho nepoznal.
BTW. Ligosi zjistil jsem, že máš profilovku ze Želv Ninja!
Upravil/a Lord Rade dne 03.12.2014 18:54
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
já sám jsem rád, že jsem si jí v brzkém věku osvojil... ^_^
Jen někdy si říkám, jestli tohle je vůbec možné... Kdysi dávno jsem se ptal mladého klučiny, jestli zná Led Zeppelin... Prý neměl tušení, kdo to je.. ale v mobilu pustil Stairway to heaven..
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Mně osobně se nejvíce líbí altmeří, bosmerský a nordský tanec..
Jop občas na něco takového narazím nu já jsem výc ulítlá na ty krásný argoniany a kažiti či jak se to píše ženský u těch zvýřecíh semi vůbec nelíběj a tanec no já nevým
Já taky nejsem zas tak zažranej do on-linenovek.. ale TESO je výjimka.. Vypadá pěkně, i když se to odehrává daaaaaleko dřív než Arena...
Jiné možnosti, procházení se po Tamrielu... Proč ne? Šel bych do toho, ale jedině, že bych nemusel platit každoměsíční poplatek.. to raději zůstanu u těch videí..
EDIT: k tomu tanci.. Jak se ten 3. khajiit (0:58) připojí k nim..
Upravil/a Adrian_S dne 03.12.2014 22:11
Počkat to je dřív než Arena? A je pravda že v první hře Tes byl celí tamriel?
Ano. Děj se odehrává dříve, než Arena. Ale to cestování po Tamrielu bude velmi podobné jak v Areně. Já na to mám svůj názor, ale popravdě nechápu, že se ti za to chce každý měsíc vypláznout prachy.
Menší rada. Jestli od někoho dostanete notebook s prosbou o pomoc než se pustíte do hledání případné pomoci na internetu nebo nějakou náhodou se dostanete do prohlížeče. Pro lásku boží smažte pro vaše dobro nejdřív historii. Některé věci vědět/vidět raději nechcete
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.