Jakej anonym? Vždyť o mně víte prakticky všechno... I to, že mám zánět středního ucha! (což jste se dozvěděli právě teď...)
Upravil/a Ligos dne 27.11.2014 02:29
Já to věděl ... začínáte nevinně, lákáte lidi na balety nebo do Prahy, vymýváte jim mozky, lejete do nich colu, dokud na ní nejsou závislí, až se k vám nakonec přidaj jako nemyslící dělníci a rozšiřovači vašich myšlenek, přičemž vám jde o primárně získání nadvlády nad celým světem... Pak budou muset všicni nosit elesťáky, paruky a ti co nebudou chtít, skončí ve vyhlazovacích táborech. Ale já tě varuju Miku, tohle vám neprojde... Ani cola, ani balet ale ani paruky vám nepomůžou zblbnout všechny... a i kdyby, nakonec se zrodí hnutí odporu a pak vás v tý cole utopí....
Upravil/a EldeR dne 27.11.2014 15:16
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
V práci mě napadla taková filmová filozofická otázka:
Když se střetne Chuck Norris a Obelix, kdo vyhraje?
Nějak nemohu nalézt odpověď!
Upravil/a Adrian_S dne 27.11.2014 16:08
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
To Sarako: To je tvoje?
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Oki..
EldeR napsal:
Já to věděl ... začínáte nevinně, lákáte lidi na balety nebo do Prahy, vymýváte jim mozky, lejete do nich colu, dokud na ní nejsou závislí, až se k vám nakonec přidaj jako nemyslící dělníci a rozšiřovači vašich myšlenek, přičemž vám jde o primárně získání nadvlády nad celým světem... Pak budou muset všicni nosit elesťáky, paruky a ti co nebudou chtít, skončí ve vyhlazovacích táborech. Ale já tě varuju Miku, tohle vám neprojde... Ani cola, ani balet ale ani paruky vám nepomůžou zblbnout všechny... a i kdyby, nakonec se zrodí hnutí odporu a pak vás v tý cole utopí....
Tak to jsi řekl skvěle. Naštěstí se to nestane. Pěkně zpátky na konec 17. století.
Miku, tvůj odkaz odkazuje na nějakou izraelskou osadu...
Nutno říct, že bez urážky, i ta je lepší jak alonžový paruky
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.