0:57 - Moje nejoblíbenější část..
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
@MightRider: Záleží jestli jí chceš na hraní nebo na běžný užití. Za sebe bych bral tu Evolved - Víc možností DPI, programovatelný tlačítka, pozlacený USB konektor...
Gamer Poop jo ? Já osobně mám radši jejich videa z Mass Effectu než ze Skyrimu, ale tomuhle se stejně nic nevyrovná
[youtube]https://
Upravil/a SuperHunter dne 05.11.2014 22:32
Jinak, ještě jsem našel tohle... no.. takovádle blbost by mě fakt nenapadla..
Upravil/a Adrian_S dne 05.11.2014 22:35
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Ještě jsem našel video, jak to mohlo být ve skutečnosti s vraždou Torygga..
Takže, já teďka teda na týden odjíždím, jak víte/nevíte Tak se tu mějte. Jinak, započal jsme novou, modovanou hru, a nechal se inspirovat Aurem: XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Týjo ty tam můžeš komentovat? To chci taky ale nestihl jsem odpovědět na všechny otázky a některé byly fakt těžké, třeba jaké ocenění dostal černobílej film Frankelstein apod....
Dá se to ještě nějak zařídit?
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Lol, ty jsi strašná lůza LordeSi. Jde to zařídit. Pošli jim pět recenzí do zpráv a pokud budou za něco stát, tak ti hodnocení povolej, i když jsi neudělal test.
- Ty recenze byly možná jen tři, nevzpomínám si přesně. Ale info máš přímo na csfd.
Upravil/a Lord Rade dne 09.11.2014 17:57
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Nevím, proč mne nazýváš lůzou, či spodinou, případně odpadem? Jen jsem se Nagy slušně zeptal.
Zkusím jim třeba něco poslat. Nebaví mne číst některé recenze zplozené chorou myslí některých recenzentů jen s čistě despektivním pohledem za účelem ponížení kvality filmu.
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.