Lord Rade napsal:
Jo, taky mě to zaujalo, ale na torrentu to ještě není.
Prej je to možná něco jak RUST, ale moc jsem to neprohlížel.
Pokud je to takhle masivně, tak na to pěkne s**u
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Legendární Fallouti na Steamu Fallout 1, Fallout 2 a Fallout Tactics dohromady za 4,99€
WOOOOHOOOO
Fallout 2ka je naprosto legendární hra
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
mám i cédka z jiného nákupu a koupil jsem to i v zimních (letních) slevách na Steamu
doporučují dva ze dvou Lordů
Upravil/a LordeS dne 21.09.2014 13:25
Est Sularus Oth Mithas
Tropic0 3 tentokrát vhodné i pro židy!
Jelikož zde nejde dát odkaz kvůli PIC0 v odkaze, tak si to na Humblu najděte sami.
Upravil/a Lord Rade dne 22.09.2014 20:10
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Mám tucha, že jsem na Steamu zahlid i 7 Days ve slevě za 15€. Parťáka do hry bych uvítal
Est Sularus Oth Mithas
Pro milovníky Saints Row je teď na Steamu Saints Row II-IV i s těmi bunusovými packy slevněný o 75%, takže stojí 13,74 éček, což je přibližně 350 Kč.... + a 50% sleva na Armu III (22 éček a 24 éček za Deluxe Edition, což je něco přes 5 stovek), takže kdo má doma nějakou tu sumičku, tak bych toho využil.
Já osobně jsem nehrál ani SR ani Armu, ale o SR se říká, že je to jediná hra, která dokáže konkurovat GTA a Arma je excelentní simulátor. Jenom ta AI je podle některých otřesná a přehnaná.
http://store.stea...
Zde je odkaz na celou stránku, Saints Row je hned nahoře a Arma je v takové té přepínací tabulce napravo....
A co se týče Dragon Age, nemůžu si vynachválit. Teď jsem na něm chvilku nebyl, ale už jsem u poslední smlouvy a těším se na finální bitvu. Opravdu díky za radu.
Upravil/a MightRider dne 26.10.2014 01:06
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.