Ahoj může mi někdo poradit? Hraju tichošlápka, styl hry plížení a dýka(podřezávání krku ze zadu). A zajmalo by mě, jestli potřebuju mít perky i na jednoruční zbraň perk šermíř nebo mi k tomu stačí v plížení perky krádmé útoky.
Upravil/a Achyleus77 dne 20.10.2014 13:13
Tak já používám dýku jen ve stealth misich, Moc se mi libí ta animace jak přistoupí k nepříteli a podřízne mu krk. Ale právě ne vždy se mě tato animace objeví pak, když se to nepovede, tak do něj slabě bodnu a on se otočí a jde po mě a já už nemám moc šanci na kill. A pokud jsem nucen bojovat ve stoje, tak používám luk, takže mě zajmá, jestli musim investovat i perky do jednoručních zbraní, aby se mě úspěšně dařilo zabíjet ze zadu dýkou. Perky na kradmé útoky mam všechny.
Pokud se plížíš a zabíjíš jednoroční zbraní je dobré umět i kovářství a být člen Temného bratrstva, kvůli těmhle rukavičkám:http://elderscrol...ded_Gloves, protože znásoběj celkový poškození 2x (na 17. levelu sundáš i obra na jednu ránu za předpokladu, že leveluješ hlavně jednoroční zbraně, plížení a kovářství).
Tvými nejoblíbenějšími nepřáteli jsou falmeři - mají slepotu 80%, takže je malá pravděpodobnost, že si tě všimnou (dobře se na nich levelujou jednoruční zbraně a plížení).
Edit: perky do jednuručních zbraní rozhodně investuj (při zainvestování perků boje se dvěma zbraněma, lze zasáhnout při plížení dvěma dýkama současně)
Upravil/a Sarako dne 20.10.2014 14:12
Moc dík za radu! Kovářství a plížení jsem leveloval i perkoval. Takže teď tedy budu investovat i do jednoručních zbraní. Uff je toho ňak moc, když používám i luk a perkujuho. :-) A když si vyperkuju na ty dvě zbraně (dvě dýky) ,tak pří útoku ze zadu je tak ňáká pěkná animace? :-)
Takže, když jse mi podařilo zabít nepřítele podříznutim krku, tak to bylo díky tomu, že to byl slabší nebřítel. A u těch co jsem se za nimi přiblížil a místo podřiznutí jsem do nich jen slabě bodnul byli ňácí sylnější na většim levlu. Tak vytunim jendoručky a pak budu dávat i je.
No dalo by se říct že ano...hele pokud chceš podřezávat všechny existuje mód při kterym ti vyskočí možnost podříznutí když se pokusíš protivníkovi vybrat kapsu
jojo mam na sobě celej jejich set ;-) je bomba :-)
Ono ty kradmé útoky maj 15 x vetší dmg a stěmi rukavicemi se zdvojnásobí a to potom neodolá málo který protivník :-)
Upravil/a Achyleus77 dne 21.10.2014 14:26
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.