Pomůže mi někdo s tím jak se stát upírem když hraju za zloděje lvl 11
a nemám dlc Dawnguard.
Upravil/a ImperialFob838 dne 14.10.2014 14:27
skyrim je pro mě nezapomenutelná hra kterou hraju do teď
No ak nemá Dawnguard, tak sotva nájde upíra, alebo sa mýlim, mám dojem že nie. S vlkodlakom to problém nebude, ale upíra nestretneš, aspoň mne sa to nestalo, že bez Dawnguardu by tam pobehovali dáky upíri.
Upravil/a Starec dne 14.10.2014 16:15
Když půjdeš podle vody od kamenů zloděje, válečníka a mága směrem na Falkreath, tak po chvíli narazíš nalevo na jednu hlásku, kde jsou upíři na 100%. (Osobně několikrát odzkoušeno) Upíři se vyskytují i v základní hře, jejich výskyt není podmíněný žádným DLC!!! Dawnguard způsobuje to, že pobíhají všude, bez něho na ně narazíš většinou akorát v hrobkách a podobně.
Já se mnohokrát stal upírem na 1-2 lev., hned po opuštění Helgenu právě na tom místě, jak popisuju. A bez DLC.
Upravil/a EldeR dne 14.10.2014 16:28
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
To je pravda. Jedno z jejich sídel je třeba v Krvelačném trůnu, nebo tak nějak a ten se nachází ve Falkreathských horách . A pokud se nemýlím, tak jedno jejich sídlo navštívíš i v questu pro Clavica Vila (daedrický pán). Vlastně, pokud vím, tak tam sou hned v Clavicově svatyni...
ImperialFob838 napsal:
Mám problém,když do sebe nechám mlátit ta mě zabijou.
Máš jít opatrně, aby na tebe zaútočil jen jeden a nenechat se zabít, stačí schytat pár ran. Když to jde na lev. 1, tak na lev. 11 by to neměl být problém
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Edit: Asi je povraždím tajně a nechám si jenom jednoho.
(příště nic kopírovat a editovat nebudu, tak si dej pozor, Diego)
Upravil/a Diego dne 14.10.2014 18:56
skyrim je pro mě nezapomenutelná hra kterou hraju do teď
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.