Dík, monitor zas tak velký nemám, i když bych 27" uvítal (kamarád má 27", je slast na tom pracovat). Každopádně je to 21,5" s rozlišením 1920x1080 - BenQ G2220HD. Za své doby to byla špička, teď za sebou má už čtyři roky, ale stále, co jsem tak koukal, je to žádané zboží (což mě celkem překvapuje - běžně monitor do čtyř let zmizí a nahradí ho nový). Jednoduše - nemůžu si stěžovat, ale musím se přiznat, že než sem si koupil ten grafickej tablet, tak jsem uvažoval o koupi druhého, většího monitoru.
Aha, aha, no ale i tak pěkný, jako musim říct, že se mě líbí.
Absenci jablka tentokrát toleruju. No, já uvažuju o nějakym Macbooku Pro, kvůli Retině, ale pak se podívám, jak je můj Air úžasně tenký a to radši ten displej oželím.
Já mám jednoduše směsici značek podle toho s jakou mám u kterého výrobku zkušenosti.
Repráky Genius, monitor BenQ, grafický čip NVIDIA, myš, klávesnice a starý tablet Genius, sluchátka Sony, bluetooth dongle Asus, atd... Jednoduše, snažím si pracovní plochu udělat tak kvalitní, jak možnosti dovolují (především je pak ale důležitý ten obraz na který jdou největší prachy ).
Každopádně chápu když má člověk všechno od jedné firmy, ale já dávám přednost kombinaci toho nejlepšího, holt nejsem zas tak značkovej aneb značka "Whirts Anarchy"
Hele, ale musím říct, že já sice mám Apple sluchátka, ale mám koupená Sony, která používám doma, ale na cesty vozím ta Applácká.
No, já oceňuju na té jedné značce to, že to prostě zapnu a funguje to tak, jak si představuju bez mých zásahů (jsem v tomdle docela analfabet). Takže prostě otevřu Macbook a jedu, stejně jako iPhone a tak. Tyjo a teď mám problém, že nemám zbytečnejch 20 tisíc na iPhone 6 ...
Haha jono jsem se dověděl na hodine informatiky, ze cim vic je toho na plose, tim pomaleji windows načítá... Nemužu posoudit, ale sám na ploše nic nemám, protože neni duvod na Macu
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.