to Mopidu: Co třeba "Průrva"? Byla by tam taky? (Riften)
(nechci si zatím dát do podpisu, ale jen se podívat )
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Mopidu napsal:
Tady je Pokud je to teda ono, ale tuším že ano
Hezkééééé ^_^
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Haha, já mám ještě měsíc, ale víš co, ono ten pocit, že bych ještě šel třebas na rok na střední mě začíná nahlodávat. Absolutně vůbec se mi nechce do Prahy a už vůbec ne na vysokou, navíc na takovej obor... pfff...
Nikdy nikdy nikdy se nedávejte očkovat, když vám není úplně a zcela 100% dobře. Ani když si myslíte, že máte tuhý kořínek, jako já.
Je mi fakt divně
Upravil/a Tasemnice dne 20.08.2014 13:27
Kdybych mohl vrátit čas, tak bych se nikdy očkovat nenechal. Vždyť je to zbytečný a co jsem slyšel, tak i škodlivý. Nechal bych ale očkovat všechny ostatní, nějakým sérem, které by jim znemožnilo, aby mě něčím mohli nakazit oni.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.