Na Humblíčku slevičky https://www.humbl... třeba Hitmani, Deus Ex, Just Cause 2, Lara a starej Thief aj další.
.
.
.
Počkal bych na zveřejnění dalších her
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Pokud na originu uplatníte kód I-LOVE-THE-SIMS dostanete The Sims 2 Ultimate Edition, která obsahuje veškerá DLC co kdy vyšla.
Upravil/a S3cR3 dne 24.07.2014 00:44
Nevím jestli si ze mě děláš jen prču nebo to fakt funguje no zkusím to
Edit : No Origin zas chce update tak na to kašlu za to stahování mě to nestojí
Upravil/a matthew074 dne 24.07.2014 02:00
Boing
Ach jo, jsem tu jediná kdo tu hru opravdu chtěl a The Sims 2 není kompatibilní s většinou Win Vista, Win 7 a Win 8 především... Thanks Obama
(Vidíš, Miku? To jsem myslela tou příšernou kompabilitou Win8 )
No vždyť u každýho operačního systému jde rozkliknout u aplikace nastavení a způsob zpuštění. Například Fallout 2 si musím pouštět v kompatilibitě na 98. Stačí si jen pohrát v nastavení a operační systém nehraje roli. (Hry přizpůsobené na W půjdou spustit v každým novějším systému a stejně tak by to mělo být s Linuxem a podobně.)
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
nope, ve Win8 dám možnosti a žádnej nastavitelnej režim kompability tam není. Jen můžu Windows samotnej nechat skontrolovat kompabilitu a nařídit mu aby to spustil ve Win8, 7, Vista nebo XP, ale to jsem zkoušela a nefachá. Taky jsem zkoušela to samý udělat s cílovým souborem, jelikož ikonky jsou jen zkratky, ale mělo to stejnej výsledek
No ale počkej, "nařízení spuštění v..." je přece kompalibita, ne? Já mám taky W8. Kliknu na aplikaci pravým, dám vlastnosti a hned mi tam naskočí "Kombapibita" je to tam v šabloně nahoře. No a potom je tam kolonka k začkrtnutí a pod ní píšou "spustit v režimu kompalibity pro..." A mám tam 95,98, XP, Vistu, 7 a 8 a u něčeho je víc verzí.
Musel jsem si vždy zkoušet všechny možnosti, abych pro aplikaci našel ten správnej.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.