Krá byl tvrdě proti gayům ale toleroval je pak právě kvůli Lullymu a Filipovi I. Orléanskému, protože ten byl talk gay (jeho bratr)
No já mám Lullyho rád po hudební stránce
hRDLA: jojojo, jinak vlastně až na tři výjimky jsou všechny Lullyho opery dle římskejch pověstí, stejně jako jiné opery jiných skladatelů té doby ve francii
Upravil/a Mike dne 23.07.2014 12:46
Bohové, to byla akademická debata o opeře na úrovni!
No, konečně jsem identifikoval třetí dějství a už poslouchám. Zatím nuda, tak čekám, kdy se to rozjede
Aha, myslím, že to právě pomalu začíná nabírat na obrátkách! --- OK, narazil jsem na dudy a je to nádhera! (bez dvojsmyslů!)
Upravil/a nagasadowcz dne 23.07.2014 14:35
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Ne hele to jsi správně akorát třetí dějství má svůj uvod kterej má smysl (to před tím sborem Liberte (dej si na youtube "Lully liberte liberte" a poslechni si začátek - tak ještě před tímdle je ještě kousek třetího dějství kaťdopádně ti to z praktických důvodů rozkouskuju na dějství pro případné pozdější použití (a taky pro Ligose)
Sarako napsal:
Tímto bych se chtěl se všemi rozloučit a omluvit svou nepřítomnost dungeon masterům.
Odjíždím pryč, asi na měsíc. (bohužel tam není wi fi)
Tak se měj fajn
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Sarako napsal:
Tímto bych se chtěl se všemi rozloučit a omluvit svou nepřítomnost dungeon masterům.
Odjíždím pryč, asi na měsíc. (bohužel tam není wi fi)
Si děláš kozy, ne? Vždycky když napíšu CTŽ, tak tu někdo není
Tak si to užij.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
No, když tam byl Rade, tak ne, to je pravda Jsem tam teď viděl Mopíska s BWem, tak jsem tam vlezl.
EDIT: Právě jsem dokoukal The Office. Naprosto brilantní. Jen od toho nečekejte klasickou komedii. Ono je to natolik černohumorné a mrazivě uvěřitelné, že je to spíš až smutné...
Tyjo, dneska mě podruhý zastavil úchyl z O2 s tím, že mě vnutí za 699 Kč "neomezené volání" a 1,5 GB netu... já měsíčně platím 150 Kč, net mám 1GB (využiju 200M a volání v síti za desetník a mimo síť mě to pokryjou bonusy... Fakt tvl... mě zastavil ten samej už minulej tejden, když jsem jel za Nerem... a teď zas a vůbec mě nepoznal a zas mě to nutil "Pánovi už bylo osmnáct?" - tak jsem mu řek, že NE!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.