Je to tu čím dál zajímavější a jak rád bych zapojil do debaty, ale nemůžu. Tíží mě čas, protože právě grilujeme prase a dnešek bude asi hodně dlouhej.
PS: Co tak čtu Lene tvé příspěvky, tak plácáš jedno přes druhý a nemáš ani z poloviny pravdu, jen se snažíš prostě nějak prosadit svou. Což u jiných lidí zde nevidím, jsi holt výjmečnej.
Upravil/a Diego dne 18.07.2014 12:44
¨Jsem holt Len a prostě si ikdyž jsem vyrůstal na konzolích, stojím zatím, že PC rulezz. Ať si teď Konzoloví heretici odpočinou a žijí v míru. Ale jednoho dne se PC fanatici natolik zcvoknou, že Udělají křížovou výpravu a pak bude PC zakázáno tuplem
Tipuju, že do 10-20 let tu bude Politická strana PCčkařů a PC jako náboženství
@Diego: Příjemné grilování! Já mám dnes aspoň radost z toho, že se cítím lépe, nemám teplotu a kašel se zklidňuje. A nezajímá mě, že to nikoho nezajímá, chtěl jsem to napsat, protože mě to těší
EDIT: Lene, ten první smajlík, to jsou slepecké brýle?
Upravil/a nagasadowcz dne 18.07.2014 12:49
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Leneren napsal:
¨Jsem holt Len a prostě si ikdyž jsem vyrůstal na konzolích, stojím zatím, že PC rulezz. Ať si teď Konzoloví heretici odpočinou a žijí v míru. Ale jednoho dne se PC fanatici natolik zcvoknou, že Udělají křížovou výpravu a pak bude PC zakázáno tuplem
Tipuju, že do 10-20 let tu bude Politická strana PCčkařů a PC jako náboženství
Samozřejmě, chctěl jsem tím jsitě vyjádřit svůj soucit se slepci, chudáci. Proto často lidem radím, aby si nalili něco od likérky Drak, pak už problémy neuvidí
Nere: Výborně PRAISE HOLY GABEN!
Upravil/a Leneren dne 18.07.2014 12:50
Neměl, on velký pán, on pije jen značkovou Whiskey. Leny, upřímně, přijde mi to jako děsný pozérství, kdybych ti dal sklenku se značkovou Whiskey do ruky, tak bys podle mě pomalu ani nevěděl, jak to držet
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.