Leneren napsal:
Jsou tu další, CoD, Shadow Warrior (Wangtastic!), Battlefield a další
*Ten obrázek zobrazuje tebe.
Plácáš jednu věc za druhou a 99% z nich nejsou pravdivé. CoD vycházel jak na PS2, tak na PS3 a bude i na PS4, Battlefield to samé a jen Shadow Warrior bude možná až na PS4.
Upravil/a Lord Rade dne 18.07.2014 11:22
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
-_- Rade já jsem tam plácl příklady dalších předscriptovaných her, a ne PC only her. O CoDu na PS 2 jsem sám mluvil a Shadow warrior je na xBox 360 a myslím, že i na PS 3.
Myslíš, že bych mluvil o PC only hrách a pak sám řekl, že jsou na konzole?
No já tímto přestávám o konzolích a PCčkách konverzovat. U videoher a konzolí to začínalo a u toho zůstanu, i když si rád zahraju i na PC, tak pro mě ani jedno není "master race"
teď musím jít. jdu zas pozdě..
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Bohové, už jen z principu, jak se můžete hádat o takové blbosti? Ono je celkem pochopitelné, že bude více exkluzivek na konzole, protože na ty se dnes vývojáři zaměřují spíš. Je to pro ně jednodušší a přináší to jistější výdělek. Neurčuje to, co je lepší a co horší. Ona totiž není lepší a horší platforma - jen lepší a horší hra. HOWGH!
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Bych to docela i ochutnal hele... (mě přijde z principu třeba kůň čistotnější, než třeba prase).
Koňský maso je čistá svalovina, s minimálním obsahem tuku a považuje se za jedno z nejzdravějších mas....
Mimochodem prase je relativně čistotnej tvor, ač je běžně spojovaný s něčím úplně jiným... Trochu mě to připomíná "bordel jak v tanku", což je taky naprostá kravina
Aha aha... No určitem chci zkusit...
To je fakt.
HRDLA: nojo, ale já se jenzeptal, tak by nrbyl problém odpovědět ale už je to fuk
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.