No, já MS ve fotbale vůbec nesledoval, ale že vyhráli Němci se jaksi nedalo přehlédnout/přeslechnout už na Masterech, kde to polovina lidí sledovala místo horších kapel poslední den
@Readyxx: Jo, na to se taky hodně těším. Když to mám přímo v Ostravě, tak musím zajít aspoň na nějaký zápas Akorát mě samozřejmě mrzí, že náš tým hraje v Praze, i když to je naprosto pochopitelné a nic se proti tomu nedá říct. Ovšem, pokud slušně postoupíme, tak si do té Prahy snad i na kluky zajedu
Upravil/a nagasadowcz dne 16.07.2014 17:44
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
heh jn sice z Olmika ale taky docela dalka...nebo jsem spis uz pohodlnej .. treba me ted sere ze se E hockey tour nebude hrat v Brne na komete kde jsme byli minule na cesko rusko coz bylo super.. ale ted to presunuli nekam do cech jestli Budejky nebo co ..
jo a nevite nekdo o zapase snu ..kdy bude hrat zlata generace proti vitezum z nagana ?... jeden cas sem to videl na seznamu .. i na sazce bylo datum predprodeje ...ale ted uz to nikde nemuzu najit
Čoveče fotbal mne moc nebere. Radši dám přednost hokeji nebo Lenovým pouličním rvačkám YouTube Video
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Ano HOLY GABEN FIRST EMPEROR OF EMPIRE
A my jsme jeho šlechta.
Místo ježíše si domyslte Holy GABENA! https://scontent-...e=543E5707
Upravil/a Leneren dne 17.07.2014 00:09
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.