Naga: Teď lituji že jsem nejel... -_-
Ale stejně mi Alissa chybí v The Agonist... Poslechl jsi si od nich něco?
Pff Teď mi děláš chutě...
Trochu mě i mrzí že sem Behemoth nezavítali v rámci turné s CoF... To by byl zážitek
Ale dost tlachání... Příště až někde budou Behemoth a Arch Enemy tak asi jedu..
Upravil/a METTALIC dne 15.07.2014 17:04
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Len: Tak se tam příští rok asi potkáme ... asi..
EDIT: Mohli by tam příští rok pozvat trochu víc Blackových kapel
Upravil/a METTALIC dne 15.07.2014 17:20
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
A já bych ze všeho nejvíc uvítal, kdyby udělali fesťák na kterým by zahráli The Who, Beatles, T-rex, Rolling stones, Sabbati s Ozzym a následně s Diem, Amon Amarth, Bob Dylan, Johnny Cash a další. Docela rád bych tam viděl i Elvise. Neposlouchám ho skoro, ale přesto by bylo pěkné ho vidět. Kdyby se náhodou všichni chystali do Čech, tak mi řekněte!
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Mohl by si někdo na chatu vyzvednout Mika? Asi si lízl piva a teď si tam hraje na dítě...
E: Tak nic, už odešel, ale i tak děkuji za ochotu ^^
Upravil/a Leneren dne 15.07.2014 20:24
Leneren napsal:
Mohl by si někdo na chatu vyzvednout Mika? Asi si lízl piva a teď si tam hraje na dítě...
No já na rozdíl od jiných nenadávám hned při pozdravu.
Leneren napsal:
No já na rozdíl od jiných nenadávám hned při pozdravu.
To je můj pozdrav ^^ A já jsem se narozdíl od jiných nechoval jako fracek
Leník: Hm, ty jsi se totiž choval mnohem hůř a stále se tak chováš.
Hrdla: A co jako myslíš, že ti na to povím? Dělej, jak uznáš za vhodné. Každý ať dělá to, za co se nebude stydět a co neodporuje jeho morálnímu ... jaksi přesvědčení, že? A zde samozřejmě v rámci pravidel.
Hrdla: A co jako myslíš, že ti na to povím? Dělej, jak uznáš za vhodné. Každý ať dělá to, za co se nebude stydět a co neodporuje jeho morálnímu ... jaksi přesvědčení, že? A zde samozřejmě v rámci pravidel.
Vskutku, že? A před vlastním prahem by zamést nešlo? Ale předpokládám, že ne. Asi ti to je stejně jako moje stížnosti, u prdele, že?
E:Nádherný nápad, já si to do podpisu dám taky BTW za tím si stojím, protože sám jsi mi tam dokázal, že ve svém mínění o tobě mám pravdu. Nebo jsi se aspoň choval tak, aby jsi mě utvrdil.
Upravil/a Leneren dne 15.07.2014 21:53
Vskutku, že? A před vlastním prahem by zamést nešlo? Ale předpokládám, že ne. Asi ti to je stejně jako moje stížnosti, u prdele, že?
Co ty o mě víš, že todle vůbec mužeš říct? Prosimtě, jeslti máš nějakej komplex se mnou, tak se snaž to nějak potlačit, ale nevím, proč to musíš takhle tady zase rozmazávat...?
A mluvil jsem o pravidlech - elementární slušnost ti evidentně nic neříká, viď?
Vím o tobě s prominutím, hovno, jenom to jak se chováš, což mi stačilo. Komplex s tebou? Ne, tuhle averzi cítím ke všem buzíkům ^^.
Elementární slušnost mi něco říká, nevím co neslušného jsem řekl. Nevím jak u vás, ale u nás je prdel normální slovo. Označuje to partii jinak nazývanou jako hýždě.
E: a pokud hodláš odpovídat, přesuň to do Hate parku ^^
Upravil/a Leneren dne 15.07.2014 21:58
Nechápu co zas touhle hádkou sledujete, Len, hRDLA i Mike, ale mám s usmiřováním a zachováváním neutrálních postojů špatnou zkušenost, tak se klidně hádejte dál
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.