Whirt napsal:
Jinak, mám skvělý nápad, ten kdo získá poslední příspěvek v nekonečné musí napsat úvod
Tak s tímhle bych si dovolil nesouhlasit. Vzhledem k tomu, že ten kdo má poslední příspěvek evidentně nemá morální nárok na založení nový nekonečný, tak shrnutí by měl spíš napsat ten, co založí novou nekonečnou.
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
To máte za to, že zakládáte novou, ještě před posledním příspěvkem, kterej v podstatě ihned vyšumí, kdežto jméno zakladatele je vidět po celou dobu trvání....
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
EldeR napsal:
To máte za to, že zakládáte novou, ještě před posledním příspěvkem, kterej v podstatě ihned vyšumí, kdežto jméno zakladatele je vidět po celou dobu trvání....
Já jí založil až po napsání? Já ti chtěl ještě odpovědět, ale přibyl tvůj DRUHÝ post ... tak jsem založil novou...
Hlavně, že už máš ty zkoušky za sebou, né před sebou. Když to tak vidím, tak 21 zkoušek nějakýho rozsahu s tím,ž e teda maturita jsou 4 zkoušky, dva testy, dvě písemky a jedna praktická zkouška (v mým případě)... Docela brutál rozdíl, co?
Jinak, teď jsem toho měl nějak dost a přečetl jsem si novinku, že jedna hra, kterou jsem kdysi hrát (přestal jsem někdy v lednu 2012 po vlně neustálých "updatů" je k dispozici jako Old School ve verzi z roku 2007. Bohužel, není pro free a členy (platící) jako klasická verze, ale jen pro členy s tím, že na dva týdny je to zdarma... tak "hraju". (Je to jediný, co se dá na Macu hrát bez toho programu, co předělá .exe na .dmg, protože je to online). A vzhledem k tomu, v jakým jsem teď rozpolložení je to super odreagování.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.