mohol by, ale nechcem mu kvôli tomu vypisovať správu a nechcem na neho ani robiť nátlak, verím, že má aj inú prácu, ale bolo by fajn vidieť pokračovanie
Ona totiž příroda a historie zplodila mnohdy takové úchylnosti, že je jenom těžko překoná něčí fantazie.. a otevřít encyklopedii je kolikrát impozantnější než fantasy román
Nrnsnáším, ldyýž ana FB píšou lidi hra- spúrávně, jak sjou hrozně ožýtalí. Kdy ý jste ožýtralí, píšete takhtkol, jelikož to bím, protožýe jsem oožralí.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Nevím ten hraBOSS je všude a prohlíží si stará témata je to divný mám takovej pocit jako by byl všude kde jsem já. Prostě jako by vám šel někdo za zády vy by jste se otočily a nikdo tam nebyl. Když kouknu na jeho profil nelze načíst prostě divný
Boing
Matt: další duch býval tady ještě jeden, ale toho jsem už dlouho neviděl
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
jj Vivi, to je on. Nejsem si jistý, jestli jsem tu někdy viděl oba najednou třeba je to on
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Mrknul jsem se do jakési "databáze" dalo by se říct uživatelů tohoto fóra a všimnul jsem si že hraBOSS se naposledy přihlásil v roce 2012 ,ale když kliknu na jeho profil ve chvíli prohlížení onoho topicu tak mě vyjede prázdná stránka.
Boing
HraBOSS se začal objevovat pár týdnů po zmizení Viviho, pokud se nepletu. Rozhodně tu nebyli spolu. A když jsem se na něj tehdy ptala, nikdo mi neodpověděl
Tak mě napadá, nesnaží se Naga taky psát v arménštině?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.