nevim jak dlouho to bude ale staci si to dat do knihovny, a jestli je to v te akci " na nas ucet " tak to bude dlouho ,jinak sem z Dice skoncil..clovek si to koupil teprve pred 2 lety za plnou cenu a ted uz zadace to napr na shadow warrior se cekalo tolik let ... no nic to zase na servrech klesne IQ ..deti se blizi !!! jinak kdo by chtel jsem tam jako READYxx ..rad vas uvitam
tak nakoniec som ju stiahol ale nejde mi naištalovať
vždy mi vyskočí :Error: The VC++ runtime redistributable package was not installed successfully. Setup cannot continue.(1603)
Zkus vypnout anivirus i firewall. může to blokovat jeden ze štítů. Případně instalovat jako správce, pokud máš možnost změnit kompatibilitu. Třeba MCAFEE nebo jak se ten antivir jmenuje blokuje tydle instalačky
Program Files (x86)/Origin Games/Battlefield 3/__Installer\vc\vc2008sp1\redistt
smaž - vcredist_x64 a vlož co sis stáhnul
Restartuj Origin a instaluj! tohle někomu pomohlo.
Upravil/a LordeS dne 30.05.2014 16:46
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
to jsi mel i na zacatku taky 9 v rade , ted strasny odliv hracu.sice je jeste dost normal servru ale hard uz jen po malu a sotva zaplnene .jinak BF3 je zadace do 3 cervna takze stahujte, dokavad muzete ..levnejsi to uz nebude
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
pro toho komu se to ještě nedoneslo ... tak jsou na originu parádní slevy na hromadu her ... kdo nemá třeba DAO, ME3 nebo některý z Dead Space ... ono teda ještě z hromad dalších her, tak si může výhodně dokoupit!
Jo, právě jsem se dočetl že to je i na PC Bylo to oznámeno docela před nedlouhou dobou.. Takže jestli chcete betu ták makejte, protože zájem bude velkej
scorpioncz napsal:
pro toho komu se to ještě nedoneslo ... tak jsou na originu parádní slevy na hromadu her ... kdo nemá třeba DAO, ME3 nebo některý z Dead Space ... ono teda ještě z hromad dalších her, tak si může výhodně dokoupit!
Slevy stále platí. Koupil jsem si ten vámi opěvovaný ME (2ku a 3ku), tak snad mě to bude bavit.
Est Sularus Oth Mithas
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.