Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 3 host(ů)
 Tisk diskuze
Co tě žere?
SuperHunter
Pokusím se zvednou se. Pokud se mi zamotá hlava opřu se na chvíli o zeď. Vezmu si své věci a Kamilovu pilku na baterky a pomalu vyjdu na chodbu.
 
S3cR3
Uvědomím si že ve svém stavu bych toho moc nezvládl, tak se stáhnu dolů, někam se schovám do stínů pod schodištěm, a budu vyčkávat co se bude dít dál.
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
Lord Rade
Alyx se zvedne udělá pár nemotorných krůčků a sebere pilku z Kamilova kabátu na lehátku s nakaženým. Následně si ji uloží do batohu, který má na zádech.
Pak se s nechutí podívá na polonahého Kamila. Z kapsy kalhot mu trčí svazek klíčů.

________


Sergej se na poslední chvíli uchýlí pod prostor pod schodištěm. Slyší nad sebou kroky, zívnutí a následně otevření hlavních dveří. Někdo vyšel ven.

http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
S3cR3
Připlížím se za tou osobou co vyšla ven, a pokusím se jí tam tiše zneškodnit, a když se mi to podaří, tak zase zalezu dovnitř, a pokusím se zlikvidovat ostatní co jsou uvnitř.
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
SuperHunter
Vezmu klíče a pomalu vyjdu na chodbu.
 
Lord Rade
Hraje BadWolf, Matthew a LordeS


Ozve se ťukání na dveře a Randyho volání: ,,Gerrte, vstávej!"
Za chvíli klepe na vedlejší dveře: ,,Matthewe, budíček!"
A nakonec se přesune až k pokoji Jakea, rovněž zaklepe a zavolá na něj: ,,Jakeu - je čas vstávat!"

Již se vyjasnilo. Může být tak devět hodin ráno. Opět je vidět na pole, silnici a les. Vzduch je svěží a žádný nakažený na dohled. Pouze těch pár jedinců daleko na poli.

Až se všichni sejdou na parkovišti před motelem, tak Terry spustí: ,,Sorry za to buzení, ale tohle bychom měli vyřešit, co nejdřív. Buď se vrátíme do postelí, nebo půjdeme pátrat po ostatních. Každopádně jsme spočítali zásoby - moc jich není. Máme tu jednoho tuňáka v konzervě, jedny fazole, dvoje sušenky a bochník chleba, kterej mám ještě z muzea. To horší je, že jsme nemysleli na vodu. Jak jsem říkal předtím, mám tu půllitrovku. Fredie a Randy mají také své pití, ale poloprázdné. Takže, když se to tak vezme, tak máme asi litr vody pro sedm lidí. S tímhle si nevystačíme ani den... Takže si někde musíme splašit zásoby," nadechne se a pokračuje. ,,Jasně - je tu ten hnusnej les. Mohla by tam být nějaká kaluž, studna, třeba i říčka a jestli bychom měli velký štěstí, tak tam snad něco ulovíme. Kromě toho tu v okolí nic není, takže by nám jinak nezbejvalo nic jinýho, než nasednout do aut a přesunout se a doufat, že neuděláme osudovou chybu a nevzdálíme se naší skupině, která sem mezitím může dorazit," oddechne si a podívá se po ostatních. ,,Sakra to bylo vyčerpávající... Takže, co si myslíte?"

http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
BadWolf
"Ten mor, či jak bys nazval tuhle věc snad tenhle les nijak víceméně nepoškodil. Já myslím že bysme tu mohli něco najít. Konec koncl, je to LES."
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
matthew074
Otevřu znaveně oči místo pozdravu pošlu člověka co mě vzbudil do krajin kde slunce nesvítí a s doprovodem dalších nadávek se zvednu z postele obleču se a dojdu vymočit na hajzlík. Potom všem se vydám na parkoviště kde se stylově opřu o nějaké auto ,které stojí blízko našeho srazu. Chvilku budu poslouchat stav naší skupiny a po skončení úvodní řeči podám návrh.
"Poslouchejte mě! Pro ty co mě ještě neznaj já jsem Larry.
*mávnu na lidi ,který jsem si ze včerejší noci nezapamatoval na pěkný tvářičky podobný ženským lišácky mrknu*
Hele mám návrh možná budou nějaký zásoby v autě ,kterým mě sem ty parchantové dovezly.
*odplivnu si a budu dál pokračovat s vysvětlováním mého plánu*
Šel podívat na místo kde sme se vysekaly řekl bych že tam něco nechaly večer to tam bylo plný zombíků samozřejmě těm jsem unikl bez úhony.
*uklidním všechny co mě poslouchají*
No tady hrdina Gerret mě pomohl ,ale každopádně je prostě nějaká šance že tam ještě něco zbylo no asi spíš munice než jídlo ,ale tak i to by se mohlo hodit ne? Jinak bez doprovodu nebo bouchačky tam nejdu." Opřu se zase v klidu o auto a budu čekat na reakce.
"Jo a nemá někdo cígo? Dám mu tuhle fotku
*naznačím rukou ,aby počkali a vytáhnu z kapes pěněženku a z té zas fotku semnou a spoře oděné ženy* můžete si sní dělat co chcete ,ale jen za cigára!"

Upravil/a matthew074 dne 02.06.2014 19:28
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
Lord Rade
/Žádné ženy tam nejsou. Jsou tam jen lidi, které jsem popsal minule. Randy, Terry, James, Fredie a vy hráči. Navíc Terry říkal, že vás tam je sedm, tak nevím, kde sis přimyslel ženy. Grin /
Upravil/a Lord Rade dne 02.06.2014 19:26
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
BadWolf
//dodatek//
LR: Víš kolik toho včera musel vypít? Nech ho snít Grin!

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
matthew074
//dodatek// //dodatku//
Nojo opravil jsem to Grin dejte tomu že má třeba halucinace než to že jsem jen blbej sklerotik Grin
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
LordeS
"Tady žádná Gerrta není, idiote.." řeknu spíš pro sebe, než Randymu. Protáhnu se a půjdu za ostatními na vzduch. Vyslechnu Terryho a budu částečně ignorovat Larryho. Boha to jsou jména Grin. "Jakeu, pamatuješ včera na tu chajdu? Třeba ta studna by tam mohla být. A ty Larry, to auto můžem zkusit my dva. Přeci jenom je na otevřeném prostranství a jestli ti tvoji prdelníci přespali někde v lese..." Pokud už někdo dal Larrymu cigaretu, bez řečí mu ji vezmu a odpálím sám. "Viděl bych to tak, že se rozdělíme na tři skupiny. Fredie a Julie zůstanou na hlídce. Randy ty taky, mrkneš se po nějaké nádobě a zkusíš nálevky u wc. Třeba tam něco bude. Prostě to tu omrkneš. Druhá skupina bude Jake, Terry a James. Mrknete se na tu chajdu, hlavně opatrně. Nevíme co tam je. Kdyžtak to jen okoukněte a vraťe se. Pak tam půjdem společně." (Pokud se mi James nezdá - vypadá hůř než včera- nechám ho tu s Randym) "A my s Larrym okouknem to auto a za chvilku jsme zpátky." předpokládám, že na to auto téměř vidíme, nebo není daleko, když jsme je viděli včera
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
BadWolf
"Já s tím problém nemám" pokrčím rameny.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Lord Rade
Jako první se ozve Jake a podotkne, že by se přeci jen měli pokusit prohledat les.
Potom se ozve Larry a začne "frajírkovat" jako za starých časů. Po opětovném představení sebe samého navrhne, že by se měli jít podívat do auta, kterým s Démony přijel. Poznamená ale, že tam nepůjde sám a neozbrojený. Nakonec se odvrátí od tématu a nabídne fotku sebe a své milenky za cigára.

Na chvíli se rozhostí ticho.
,,Děláš si prdel?" ozve se Terry.
Fredie se však zasměje. ,,Sorry, ale ani já nejsem takovej ubožák, abych si honil nad tvou fotkou, když tě tu mám po ruce."
,,Hele zpět k tématu," řekne Randy. ,,Nápad to je dobrý. Mohli by tam být zásoby na pár dní, to jo. Ale upřímně... Proč by se měl někdo vystavovat nebezpečí kvůli návrhu někoho s kým jsme se seznámili teprve včera? Třeba ti ten pytel, nebo co jsem slyšel, nacpali na hlavu, aby nás oklamali. Třeba pořád patříš k nim a hraješ to na nás. Nevím jak ostatní, ale já tam s tebou nepůjdu ani náhodou."
Terry přikývne, Fredie na Larryho zkoumavě mžourá a James se založenýma rukama hledí do země, jako by toho nebyl součástí.

Netrvá dlouho a ozve se Gerret. Odpoví, že s Larrym klidně půjde sám. Zmíní také barabiznu, kterou s Jakeem včera viděli a neodvážili se ji prozkoumat. Navrhne se rozdělit na tři skupiny: Fredie se svou sniperkou a Randym tu zůstanou, Jake si vezme Terryho a Jamese a půjdou spolu navštívit chatu a on s Larrym tedy půjde k autu.

Všichni kývnou, nebo řeknou, že s tím nemají problém.
,,Dobře. Můžeme vyrazit," ozve se James.

_________________


,,Tak zatím nazdar," zavolá Fredie ze své pozice v patře motelu. ,,Kdyby něco, tak vás s Julií kryjeme." Gerret s Larrym podlezou pod nastraženým provazem a pokračují po silnici vpřed. Auto odsud nemají na dohled, protože ho zakrývají stromy. Avšak je z části vidět z terasy motelu. Pokud půjdou stejnou rychlostí jako včera, tak by na místě měli být ani ne do deseti minut.

__________________


,,To je super, že je kreješ," zamumlá Terry. Ten ve stejný čas jako Gerret s Larrym opouští parkoviště a následuje spolu s Jamesem Jakea. Terry se pro jistotu opatřil Randyho ákáčkem a James má otcovu pistoli. Oba mají jen několik nábojů.

Barabizna není moc daleko. Za tři minuty prolézání houštím ji Jake najde. Na denním světle vypadá ještě odporněji. Je to plesnivějící budova ze dřeva se zatlučenými okny a ostnatým drátem okolo ní. Díky tomu vypadá stále udržovaně. Jake spatří i malou studánku s kbelíkem na laně, která je na jejím vytyčeném území. Je z kamení a zaklopená dřevěnou deskou, tak aby do ní nepadalo smetí.

,,Wau... Nějak se bojím potkat toho, kdo tam žije," řekne Terry ostatním.
,,Máme zbraně..." připomene James.

__________________


Mezitím se Gerret s Larrym přiblížili k autu. /opraveno - z Jamese na Terryho a z Terryho na Larryho - už mi to nějak nemyslí :D/
Již ho mají perfektně na dohled. Země okolo něj je pokrytá mrtvými těly. Jsou jich desítky. Zápach je s jejich přibližováním stále nesnesitelnější, až si oba musí zakrýt nozdry. Nikdo živý či polomrtvý tu však na dohled není - alespoň to si chvíli myslí. Když jsou od auta sto metrů, tak si všimnou jednoho "plazivce". Je celý rozstřílený, ale přesto vytrvává. Plazí se přes ostatní mrtvé směrem k nim.


/Wau - asi nejdelší CTŽ příspěvek :D/
Upravil/a Lord Rade dne 05.06.2014 01:13
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
LordeS
Zamávám Frediemu a vyrazíme... "Hele Larry, nezlobil by ses, kdybych ti občas říkal Jamesi nebo Terry? Ptám se jen tak pro pořádek..." Pak pokrčím rameny a překročím první z mrtvolek. Pokud má Larry zbraň, nabídnu mu první úder do plazivce a doporučím 6ku železo. Pokud ne, zkusím odpal svým kladivem. Pak se zkusím postavit na nějaké místo, kam byo vidět z verandy. Chviličku posečkáme a pošlu Larryho prohledat auto...
Upravil/a LordeS dne 05.06.2014 01:15
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
Lord Rade
Gerret - vole Grin Raději mi napiš, že jsem se přepsal
ED: Teda Gerrete... LordeSi.. Grin
Upravil/a Lord Rade dne 05.06.2014 01:10
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
LordeS
Lord Rade napsal:
Gerret - vole Grin Raději mi napiš, že jsem se přepsal
ED: Teda Gerrete... LordeSi.. Grin

Náhodou je to vtipný Grin Grin Grin
EDIT: s Terrym jo? Grin Grin
Upravil/a LordeS dne 05.06.2014 01:12
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
matthew074
Ještě než odejdu vezmu si sebou dříve zmiňovanou sadu na golf a vydám se s Gerretem na očekávanou cestu. "Puuuh co bych dal za krabku co bych dal za cigárko co bych dal za potah." Smutně zakňourám a rozhlédnu se po mrtvé krajině. Jakmile se mě Gerret optá pobuřeně mu odpovím. "Terry? To je docela zženštilý připadá mě to jako taková zkratka pro Terezu jinak James to by šlo jednou jsem si střihnul v jedný parodii roli Jamese Blonda byla to celkem sranda. Víš co v takovejch nízkorozpočtovejch filmech co většinou ,který nijak ve světě moc nevyniknou hrajou pěkný ,ale blbý herečky jó ty byly nadržený." Povzdychnu si a zavzpomínám na staré časy. "Jednou takhle po dni natáčení všichni už toho měly celkem pokrk musely jsme opakovat furt jednu a tu samou scénu a..." Zadrhnu se když ucítím ten pach. "Kruci takhle to nesmrdělo ani v tom motelu." Jakmile uvidím plazící se očividně bezmocnou potvoru poslechnu rady Gerreta a vytáhnu jednu z golfových holí co mám v brašně. "Tak na tři." V duchu si odpočítám jedna dva tři napřáhnu se a udeřím nemrtvého do hlavy. Hůl poté opět schovám do brašny a vydám se k autu. Jestli k němu bez dalších komplikací dojdu zkontroluji okolí odložím brašnu s holema vedle auta a podívám se do něj.
Upravil/a matthew074 dne 05.06.2014 16:02
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
BadWolf
"Zbraně nebo ne, taky se mi to nelíbí. Ale co. Navrhuju omrknout okna a pokud budeme mít jistotu že na nás zevnitř nic nevybafne tak z toho stejnýho důvodu prozkoumáme blízký okolí. Pak se můžem začít hrabat v odpadcích. Někoho napadlo něco jinýho?"
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Lord Rade
Larry si na Gerretův pokyn vytáhne jednu z golfových tyčí a jednou ranou s ní nakaženého dodělá. Potom sadu uklidí a dá se prohledávání auta. Otevřenými dveřmi vleze dovnitř a dá se do prohledávání. V přihrádce nalezne balíček ve kterém zůstali tři žvýkačky, krabičku s tuctem cigaret, porno časopis a žlutou reflexní vestu. /Napiš jestli si něco vezmeš./ Uvnitř nic dalšího není, své batohy si Démoni museli vzít s sebou a ten vlastní tu také nevidí.
Vyleze znovu ven a pokusí se otevřít zadní kufr - jenže ten je zamčený.

Gerret mezitím pozoruje okolí. Ani na jedné lesní straně se nic nepohne, silnice vpřed pokračuje ještě několik kilometrů rovně a pak se ztrácí dole pod kopcem. Dohlédne odsud i na druhé patro motelu, kde stojí Fredie.

__________________

,,Kdyby tu ty okna nebyly zatlučený, tak možná," odpoví Jakeovi Terry. ,,No, co. Tak prostě půjdeme blíž a podíváme se jestli je něco ve studně."

Skupina tedy podleze ostnaté dráty a Terry přistoupí ke studně. Jake s Jamesem zatím dávají pozor na barabiznu a na okolí. Pak z ní zaslechnou cosi, jako zachrápání.
,,Slyšel jsi to taky," zeptá se James.
Mezitím Terry nadzvedne dřevěnou desku a tiše zavolá na ostatní: ,,Nic tam nevidím. Je to dost hluboký a je tam tma."

http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Co tě žere? • Diskuze/Statistiky Zdejší kobky 465 20.09.2016 23:57
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4199 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8228 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5698 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4850 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12720 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7505 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6632 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6364 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7556 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist