Díky . Ty kapsle jsem chtěl zkusit, ale nějak jsem se k tomu nedokopal no
Vatu jsem teď taky vyzkoušel, akorát jsem namísto vaty dal odličovací tampony, což jsem se dočetl že funguje tak nějak stejně. Uvidíme no, snad zabere To je tak když si člověk na sázení slunečnic vzpomene v půlce května
Mahoney napsal:
Díky . Ty kapsle jsem chtěl zkusit, ale nějak jsem se k tomu nedokopal no
Vatu jsem teď taky vyzkoušel, akorát jsem namísto vaty dal odličovací tampony, což jsem se dočetl že funguje tak nějak stejně. Uvidíme no, snad zabere To je tak když si člověk na sázení slunečnic vzpomene v půlce května
Hochu to seš skoro 2 měsíce pozadu .... Já nezaspal a už 3 týdny sklízím čerstvou bazalku Ale jedinej problém prý bude v tom, že ti to vykvete dýl, nedorostou možná maximální výšky a sklizeň se ti posune kvůli pozdnímu dozrání... Ale řek bych, že zrovna sklizeň tě moc netrápí
odličovací tampony by měly fungovat bez problémů, beztak jde jen o to, aby držely vlhkost
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Mahoney napsal:
Jj.. no uvidíme jak to dopadne no Každopádně díky
Nemáš zač ... a kdybys to napsal rovnou už včera, mohl jsi mít odpověď hnedka a nikdo by tě nepodezíral z "nedovolené výroby a držení omamných a psychotropních látek"
.
No vidíte, ani to nebolelo A přiznám se, že jsem na to úplně zapomněl a vůbec jsem na vás nemyslel. Byli jste na to úplně sami a stejně to dopadlo... Zrovna, jak jsme vám my zkušenější říkali... a zrovna jako nám tehdy to i vám bylo úplně k hovnu
@Whirt: Kdy to máš ty?
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Já se na to vys***!!! Ty panenky woodoo, co sem do nich celý dopoledne píchal špendlíky vůbec nefungujou.....
P.S. Běžte se bodnout ... tady kdovíjak dlouho malujete čerty na zeď a strašíte a nakonec se z vás vyklubou nechutný šprti
Upravil/a EldeR dne 21.05.2014 16:35
.
Přesně tak, nejvíce se strachujou ti, kteří mají na konci samé jedničky Já jen spolíhám na to, že to nějak dám, alespoň tak abych tu maturitu získal. No jsem ale zvědavej, co si najdu za práci s maturitou ze soukromý obchodky...
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Jen lehce? Tak to je v pohodě. Nepřesvědčil jsi mě totiž Za těch 5 let co bych ztratil na vysoký si můžu naspořit minimálně půl milionu (když počítám průměrnej plat - nějaký výdaje) a navíc nejsem studijní typ. No kámoš co dělal gympl říká, že si vysokou zkusí na půl roku a pak uvidí. Že by si kdyžtak šel ještě na dva roky udělat nějakej papír a mohl by dělat, tak o 10K víc v nějaký fabrice, nebo co, než kdyby měl jen gympl. Kdybych to takhle viděl i dřív, tak bych si taky zvolil nějaký řemeslo a měl bych tak 25 čistýho.. S obchodkou budu rád za těch 13
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Zítra, jdu poslední ze školy na všechny předměty...
Navíc opravdu neumím osm otázek, který fakticky nejsem schopen jakkoliv obhájit a to myslím smrtelně vážně...
@Whirt: Ještě štěstí, že ani jednu z těch osmi nedostaneš
@LR: No, ty si to představuješ velice pěkně... Ty budeš s takovou v první řadě rád, když vůbec nějakou práci seženeš. Doufám, že když už máš takový plán, tak ses už aspoň porozhlédnul a máš nějakou práci vyhlídnutou.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
V posledních dnech sem začal věřit na všerůzné mystické vědy, takže pokud chcete, můžete myslet na číslo 27 ve spojení s dějepisem, na číslo 25 s výtvarkou a na Zahradní slavnost s anglickou historií...
Haha, víte, při jedné nedávné hodině učitel prohlásil, že nikomu nepřeje z účetnictví otázku č. 19. Hádejte, jakou jsem si vytáhl. Devatenáctku.
A protože jsem naštěstí - řekněme - výřečný, tak jsem nikoho nepustil ke slovu a jen jsem mlel teorii, žádný účtování, na který se díky limitu časovému nedostalo, protože jen jsem se nadál, už byl konec.
Čj jsem si vytáhnul Žert, ten je v poho, čelt jsem i viděl nedávno, a ekonomie byl zákoním práce (= dobrá otázka), přes zákony nemám problém... a AJ šla v pohodě.
Jsem rád. Ale neříkám, že to blyo lehký. Okecávání dá zabrat.
Lord Rade napsal:
Jen lehce? Tak to je v pohodě. Nepřesvědčil jsi mě totiž Za těch 5 let co bych ztratil na vysoký si můžu naspořit minimálně půl milionu (když počítám průměrnej plat - nějaký výdaje) a navíc nejsem studijní typ. No kámoš co dělal gympl říká, že si vysokou zkusí na půl roku a pak uvidí. Že by si kdyžtak šel ještě na dva roky udělat nějakej papír a mohl by dělat, tak o 10K víc v nějaký fabrice, nebo co, než kdyby měl jen gympl. Kdybych to takhle viděl i dřív, tak bych si taky zvolil nějaký řemeslo a měl bych tak 25 čistýho.. S obchodkou budu rád za těch 13
Ve fabrice za 25 čistá ruka ???? Tos mě rozesmál ... možná tak ve Škodovce, jinak počítej tak kolem 15-16..... Já dělám konstruktéra/technologa za 20
Chlapci uvědomte si, že je to totálně v hajzlu a budete rádi, když seženete vůbec nějakou práci.....
.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.