Máho, pěstování marijánky je pořád nelegální... Tedy, pro účely, pro které ji chceš nejspíš pěstovat. Já osobně proti tomu morálně nic nemám, ale jen ať se pak třeba nedivíš, kdybys měl teoreticky problémy
@4FAN: Tak jsem dojel ME2, tedy hlavní příběh. Zítra se vrhnu na DLC a vedlejšáky a pak už konečně hurá na ME3
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
rozkličoval jsem slunečnice (bezesrand, fakt slunečnice), protože babička se shání na zahrádku a po těch semínkách... dal jsem 4 rozklíčit a ani jedno se mi nechytlo, tak jsem se chtěl zeptat jestli nemá někdo nějaký lepší tipy jak na to
No dneska jsem dal klíčit nový podle pár způsobů co mi někdo doporučil a co jsem se dočetl, tak uvidim jak mi to dopadne .
No já dávám buďto do vaty, nebo přímo do hlíny, ale prodávaj i takový speciální kapsle na klíčení (máti si je nemůže vynachválit) A pak to mám normoš v kuchyni na stole, nebo na okně a udržuju to vlhký(ani mokrý, ani suchý).... žádná věda, v přírodě takový podmínky rostliny ani nemaj
A slunečnice by ti měla vyklíčit za 15 - 20 dní
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Díky . Ty kapsle jsem chtěl zkusit, ale nějak jsem se k tomu nedokopal no
Vatu jsem teď taky vyzkoušel, akorát jsem namísto vaty dal odličovací tampony, což jsem se dočetl že funguje tak nějak stejně. Uvidíme no, snad zabere To je tak když si člověk na sázení slunečnic vzpomene v půlce května
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.