Aha, já tam tu lampu vůbec nepostřeh. čísla mám dobře, místo paintings mám painting a místo tro!@#%§l fish mám jenom fish, - co myslíte uznaj tyhle dvě? No a místo capitan mám něco jako compain, nebo tak něco a místo tý lampy jsem napsal: space a na to poslední místo jsem napsal taky nějakou kravinu.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
BTW, objevil jsem úžasný dokument z r. 1980 - Cosmos Carla Sagana. Moc vřele doporučuju. A Seth MacFarlane teď produkuje remake, který je prý taky vynikající
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
BTW, objevil jsem úžasný dokument z r. 1980 - Cosmos Carla Sagana. Moc vřele doporučuju. A Seth MacFarlane teď produkuje remake, který je prý taky vynikající
Na Saganovi jsem jako puberťačka ujížděla Máme doma i jeho knihu Cosmos. Byla to úžasná osobnost.
YouTube Video
"If you wish to make an apple pie from scratch you must first invent the universe."
A tohle je taky zajímavý projekt. Berou výroky velikánů (a popularizátorů) současné vědy a dělají z nich hudbu.
tak dneska čtyři čínský polívky a jeden tureckej toast.. by mě zajímalo co na to střeva říkaj..
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.