Zdravím... nedávno (konkrétně včera) se mi stala velice 'nepříjemná' věc. Šťastně si hraju Skyrim a najednou vypadly pojistky...to že jsem to neměl uložený je jedna věc, bohužel jakmile jsem chtěl spusti Skyrim, tak mi zto začalo blbnout. Respektivě...zapnu skyrim, objeví se mi logo Bethesdy a dostanu se na hlavní obrazovku....dám Hrát a našte mi to loading screen....a tady začíná problém, páč to je všechno...je tam načítací obrazovka a víc nic. Hru jsem už zkoušel i reinstalovat, ale ani tohle nefungovalo. Tak bych se rád zeptal, jestli s tím má někdo zkušenost....
Pokud by odešla grafárna, nefungovaly by i jiné hry, krom těch nejstarších. Něco podobného mi dělal AC IV, ale stačilo jen updatovat ovladače. Zkus se po nich mrknout, někdy se stane, že je to softwarova chyba.
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.